U11: Nespeky – Kunice 5:11 (2:5, 2:1, 1:5)


Na závěr víkendového kempu jsme sehráli přátelské utkání s Kunicemi. Hráli jsme cca 3x 25 min. V první a ve třetí třetině byl lepší náš soupeř, a proto zaslouženě zvítězil. Nám se výsledkově dařilo pouze ve druhé části, kterou jsme po gólech Dominika Lindnera a Jirky Jedličky vyhráli 2:1.

Po nevydařeném pátku reálně hrozilo, že víkendový kemp starší přípravky skončí daleko dřív, než jsme měli naplánováno. Hráči si po utkání s Poříčím sami rozhodovali o tom, zdali kemp bude či nebude pokračovat. Potěšující bylo, že všichni hráči se vyjádřili jednotně a nikdo si nepřál předčasný konec. V sobotu jsme se již dokázali poučit z pátečního nezdaru a přístup nás všech byl o poznání lepší, což se odrazilo i na samotném tréninku. Relativně dobrou úroveň měla i neděle, kdy náš úzký kádr doplnil již uzdravený Dominik Lindner.

 

 

 

Utkání s Kunicemi hodnotil trenér mužstva Luděk Rublič: „sice jsme zápas prohráli, ale ve srovnání s pátečním utkáním to dnes bylo jak nebe a dudy. Už se na to rozhodně dalo dívat, na hráčích byla vidět chuť a zájem o hru. Celkově jsem s naším výkonem spokojen, každý hráč si zaslouží za svůj individuální výkon pochvalu. Jediné co mě mrzí je, že jsme nedokázali přenést do hry ty věci, které jsme se v trénincích učili. Nicméně věřím, že postupným opakováním se zlepší i toto.“

Sestava: Mach O. – Jedlička J., Dudík D., Lindner D.,.Provazníková M., Nedrová V., Hruška K.

Góly:  2x Hruška K., 2x Lindner D., Jedlička J.

Více foto ze zápasu Nespeky – Kunice najdete zde: