U11: Nespeky – Poříčí n.Sáz.


Vzhledem k tomu, že soupeř měl k dispozici hodně dětí, tak jsme se na místě domluvili, a místo přátelského utkání jsme uspořádali miniturnaj, kdy Poříčí postavilo dva týmy a my jeden. Nejlépe si vedl tým Poříčí A, my skončili druzí a třetí příčku obsadil nováčci z poříčského „béčka“.

Utkání se hrálo v rámci tzv. „víkendového kempu“, kdy starší přípravka absolvovala během tří dnů celkem 4 tréninkové jednotky a dvě přátelská utkání. V pátek 22.3 jsme měli na programu trénink, na který navazoval zápas s Poříčím. V sobotu jsme trénovali jak dopoledne, tak odpoledne, měli jsme společný oběd a v rámci polední pauzy i mimo jiné rozbory některých našich zápasů na videu. V neděli jsme absolvovali pouze odpolední trénink a zápas s Kunicemi.

 

 

 

Utkání hodnotil trenér mužstva Luděk Rublič: „páteční program nám absolutně nevyšel, už samotný trénink měl velmi nízkou úroveň a nejinak tomu bylo v samotném zápase. Náš výkon bych ani nechtěl hodnotit, neboť to čím jsme se presentovali, nemělo s fotbalem nic společného. Ale abych neházel všechnu vinu jen na děti, tak sám cítím, že nemalé rezervy byly i v organizaci. Vzhledem k tomu, že se v pátek lajnovalo hlavní hřiště, tak jsem si trénink připravil na vedlejším tréninkovém hřišti. Z časových a organizačních důvodů jsme na tomto hřišti odehráli i zápas s Poříčím. Malé rozměry a nerovný terén hernímu projevu rozhodně nepřidaly. Postupně jsme sice hráčům podmínky malinko zlepšili, ale na celkovém zklamání to nic nezměnilo.“

Sestava: Mach O. – Jedlička J., Dudík D., Provazníková M., Nedrová V., Hruška K.

Góly: 3x Jedlička J., 1x Mach O., Hruška K.

Výsledky miniturnaje – křížová tabulka:

Více foto ze zápasu Nespeky – Poříčí najdete zde: