Turnaj Obecního úřadu Nespeky 2018 – 4.místo


V sobotu 4.8.2018 se v Nespekách uskutečnil 16.ročník turnaje Obecního úřadu. Ze základních skupin postoupily do finále SK Pyšely a Červený Újezd, naopak o třetí místo si zahrály domácí Nespeky a TJ Slavoj Čerčany. Z vítězství na turnaji se nakonec radoval Červený Újezd, na domácí tentokrát medaile nezbyla.

I.zápas:  TJ Nespeky – SK Pyšely 1:1 (0:1) Pen. 1:3

Hned v úvodu utkání jsme udělali chybu v rozehrávce, soupeř se dostal do přečíslení dva na jednoho, a svou šanci využil a ujal se vedení 1:0. O chvilku později mohli hosté své vedení navýšit, ale pyšelský Šimon Bouša hlavičkoval nad. Od té doby již hosté žádnou šanci neměli, naopak mi řadu šancí neproměnili. Ve 20.min nebezpečně střílel Luboš Braný, ale byl z toho jen roh, o šest minut později měl šanci Hamajda, ale i jeho střela skončila rohovým kopem. Ve 35. byl v pokutovém území faulován Kumpošt a Martin Pohořelý z penalty vyrovnal na 1:1. O postupu o finále mohl rozhodnout Vojkůvka, který v závěru utkání postupoval sám na pyšelského gólmana, ale gól nedal. O vítězi tak rozhodly pokutové kopy, ve kterých byli hosté úspěšnější.

 

II.zápas: Červený Újezd – TJ Slavoj Čerčany 3:0 (2:0)

Červený újezd byl od začátku lepší, ale Čerčany hrozily rychlými protiútoky, nicméně branku nedaly. Naopak Újezd ze tří šancí dvě proměnil a pak už zápas v pohodě kontroloval. První gól vstřelil Milan Kříž a na 2:0 zvyšoval asi nejlepší hráč Újezda Láďa Fridrich. Ve druhém poločase přidal Újezd třetí branku a dotáhl zápas k zaslouženému vítězství 3:0. Jedinou kaňku na tomto utkání bylo zranění Davida Veselého z Újezda, který si zřejmě poranil vazy v koleni a turnaj nedohrál.

 

Zápas o 3.místo:  TJ Nespeky – Slavoj Čerčany 0:3 (0:1)

Vyrovnaná hra, ve které jsme měli několik vyložených šancí, které jsme ovšem neproměnili, naopak soupeř z Čerčan byl poměrně produktivní a naše chyby gólově trestal. V prvním poločase otevřel skóre Martin Čeljuska a ve druhém poločase přidal další dva góly čerčanský Čížek. Hosté z Čerčan tak nakonec obsadili 3.místo.

 

 

Finále:  Červený Újezd – SK Pyšely 3:0 (1:0)

Na finálový zápas doplnil mužstvo Červeného Újezda Ondra Čech, který nahradil zraněného Davida Veselého a byl to právě on, který dvěma góly hodně pomohl svému týmu k celkovému vítězství. Třetí gól do pyšelské branky vsítil talentovaný, teprve 18-ti letý Jakub Toms a uzavřel gólový účet na konečných 3:0.

 

 

Více foto z turnaje OÚ Nespeky 2018 najdete zde: