U11 – přátelské utkání: Nespeky – Poříčí n.Sáz.


Zřejmě poslední přátelské utkání podzimní části sehrála starší přípravka doma proti Poříčí nad Sázavou. S naším výkonem jsme mohli být spokojeni především v té úvodní části, naopak v závěru utkání mohli být více spokojeni trenéři hostujícího týmu.  

 

 

Tentokrát soupeř přijel pouze s osmi hráči, a tak jsme opět hráli na jednom klasickém hřišti v počtu 5+1. Nás bylo trochu víc a tak jsme stejně jako ve čtvrtek postavili dva týmy, které se pravidelně střídali ve hře a v tréninku. Všichni kluci tak byli více jak hodinu v trvalém zatížení.

Zpočátku jsme byli s naším výkonem velmi spokojeni a to nejen ve hře, ale i v té tréninkové části, kde se kluci snažili důsledně plnit zadané úkoly. S postupem času, zřejmě i díky přibývající únavě, měl ale náš výkon u většiny hráčů sestupnou tendenci.

Zápas jsme hráli 4×15 min s tím, že ta poslední část byla o něco delší. V úvodních dvou čtvrtinách jsme byli lepší a i díky gólům Ondry Macha, který se trefil dvakrát, Káji Hrušky, Dominika Dudíka a Dominika Lindnera, jsme vedli 5:2. Ve třetí části přidal ještě šestý gól Tomáš Jantač, ale pak se začala na našem týmu projevovat únava, možná více únava psychická než to, že by kluci fyzicky nemohli, a náš herní projev začal pomalu upadat. Některé herní situace jsme již neřešili správně a naopak soupeř se začal více prosazovat. V úvodu čtvrté části dokonce hosté snížili na rozdíl jedné branky, ale gólové trefy Tomáše Jantače a Vojty Zídky nás nepřipravily o radost z našeho konečného vítězství 8:7.

Zápas opět splnil to, co jsme od něj očekávali a stejně jako ve všech předešlých případech, tak i tentokrát odjížděl i soupeř z tohoto utkání velmi spokojen.

Více fotek z utkání Nespeky – Poříčí n.S. najdete zde: