B-tým: Nespeky B – Vrch.Janovice 3:0 (2:0)


V posledním utkání podzimu si naše béčko poradilo doma s Vrchotovými Janovicemi a zvítězilo poměrně hladce 3:0. Zimní přestávku tak přečká na krásném druhém místě soutěžní tabulky. Gólově se dvakrát prosadil Míla Klauz a jednou se trefil kapitán mužstva Pavel Rublič st.

 

 

Vzhledem k tomu, že koncem října nedovolila vichřice Herwart odehrát kompletní 10.kolo, tak některá utkání byla odložena až na poslední listopadovou neděli. Tentokrát byl sice vítr o něco slabší, ale v kombinaci s velmi chladným vzduchem, který se pohyboval lehce nad nulou, to pro všechny fotbalové příznivce žádný med nebyl.  

Nicméně do Nespek zavítaly toho času čtvrté Vrchotovy Janovice a k vidění tak byl souboj z čela tabulky. Hrál se poměrně zajímavý zápas, kde se hosté presentovali poměrně kvalitním výkonem a naši hráči doplněné o dva hráče základní sestavy A-týmu dlouho hledali cestu k překonání hostujícího brankáře. To se poprvé povedlo až v závěru prvního poločasu, když se před Klauzem otevřelo trochu prostoru a on z hranice vápna překonal Tomáše Vávru – 1:0.  Velmi podobná situace se opakovala o čtyři minutky později, jen v roli střelce byl tentokrát kapitán našeho týmu Pavel Rublič a opět střela z dálky k levé tyči znamenala gólovou radost – 2:0.

Dvougólové vedení dalo našim hráčům klid a zápas tak v klidu dotáhli do vítězného konce. V závěru zápasu ještě pojistil naše vítězství svým druhým gólem Míla Klauz, který z blízka uklidil hezkou přihrávku od Romana Vojkůvky. Vítězství 3:0 nás tak posunulo na 2.místo soutěžní tabulky.

 

Pavel Kadeřábek, trenér B-týmu: „hráli jsme proti velmi kvalitnímu soupeři, který rozhodně patřil k těm lepším týmům, které se v Nespekách na podzim představily, ale nám se v závěru poločasu podařilo proměnit dvě šance a tím jsme sílu soupeře výrazně otupili. Ve druhé půli jsme si již výsledek bez větších problémů pohlídali, naopak v závěru se nám ještě podařilo pojistit naše vítězství třetím gólem, takže spokojenost“

více foto ze zápasu Nespeky B – Vrch.Janovice najdete zde: