U11 – přátelské utkání: Nespeky – Senohraby


Starší přípravka sehrála ve čtvrtek 23.11 další přátelské utkání. Tentokrát do Nespek zavítaly Senohraby. Zápas opět splnil svůj účel, všichni kluci si dostatečně zahráli a zase posunuli své fotbalové dovednosti o krůček dál. V zápase jsme nakonec zvítězili 13:9. 

 

 

Na rozdíl od všech předchozích utkání, jsme tentokrát hráli pouze na jednom hřišti v klasickém počtu 5+1. Vzhledem k tomu, že nás bylo 12, tak jsme naše kluky rozdělili na dva přibližně stejně vyrovnané týmy a po dobu, co jeden tým hrál, tak ten druhý vedle trénoval. Herní koučování měl tentokrát na starosti Martin a trénování jsem se věnoval já.

Opět musíme naše kluky pochválit, v tréninku jsme se zaměřili na hru 3 na 3, kde se hrálo na 4 branky, a hráči k tomu dostávali specifické úkoly. Výkony některých hráčů mi dělaly velkou radost.

V zápase jsme hráli s mužstvem Senohrab, které nás v mistrovské soutěži porazilo 6:5. Tentokrát jsme ale byli lepším týmem my a po 40-ti minutách jsme vedli už 9:2. V závěru utkání se ale začala projevovat únava našich hráčů (neustále se střídali ve hře a v náročném tréninku) a závěrečné minuty patřily především našemu soupeři, který postupně snížil na konečných 13:9.

Celý zápas trval 70 min a bezesporu splnil to, co jsme od něj čekali.

Střelci branek: 3x Jantač T., 2x Stejskal N., 2x Vošický T., 2x Neužil V., Jedlička J., Páša D., Hruška K., Zoubek M.;