U11: Přestavlky – TJ Nespeky 4:18 (3:7)


Starší přípravka vyhrála v Přestavlkách vysoko 18:4. Mezi nejčastější střelce se zapsali Tomáš Vošický, Dominik Lindner, Dan Páša, Jirka Jedlička a jedenkrát se trefil i Kuba Řehák.

 

Mužstvo soupeře je velmi mladé, zřejmě jedno z nejmladších v celé soutěži, a i proto tento mladý tým ještě nepoznal v letošní sezóně pocit vítězství.  Před utkáním jsme hráče připravovali, že pro nás není důležitý počet nastřílených gólů, ale daleko větší důraz jsme kladli na to, jak budeme hrát, jak se budeme do šancí dostávat, zdali udržíme míč pod kontrolou delší dobu, …apod.

V zápase jsme měli herní převahu a nakonec jsme vysoko vyhráli.

 

Luděk Rublič, trenér Nespek: „pro nezaujatého diváka to mohlo vypadat, že jsme hráli dobře, že jsme byli výrazně lepší než náš soupeř a že si hráči zaslouží velkou pochvalu. Pokud ale budu hodnotit náš výkon z pohledu zadaných úkolů, tak už to tak růžové nebude. Chápu, že pro tyto kluky je ta touha dát gól tak silná, že během vteřiny zapomenou na všechny úkoly, které jsme si do té doby zadali. Pravda je, že spoustu herních situací bych si přál vidět jinak, ale na druhou stranu musím přiznat, že těch momentů, kdy si kluci zaslouží pochvalu, pomalinku přibývá.“

 

 

více foto z utkání Sokol Přestavlky – Nespeky najdete zde: