A-tým: Nespeky A – Horky n.J. 0:1 (0:1)


Naše áčko nestačilo na lídra tabulky, když po gólu Bohumila Nádeníčka z 10.min prohrálo 0:1. Závěrečnou půlhodinu jsme hráli v početní nevýhodě, když po druhé žluté byl vyloučen Honza Kukač.  

  

Zápas začal lépe pro hosty. Již v 10.min si zaběhl za naší obranu hostující útočník, který našel před bránou ještě lépe postaveného Nádeníčka a ten skóroval v podstatě do prázdné brány 0:1.  O pět minut později přišla snad jediná naše výraznější šance z celého prvního poločasu. Klauz přihrával pod sebe a Honza Kukač pálil těsně nad. Hosté se sice daleko častěji dostávali na dostřel naší branky, ale žádná další šance už tak nebezpečná nebyla.

V úvodu druhé půle střílel hostující Mynář, ale Drážek jeho střelu chytil. Důležitý moment byl k vidění v  60. minutě. Honza Kukač uviděl za zbytečný faul druhou žlutou kartu a zápas pro něj předčasně skončil. Našemu týmu hra v deseti paradoxně prospěla. Začali jsme více běhat a žádnému hráči nelze upřít bojovnost. V některých chvílích jsme soupeře dokonce přehrávali, ale pravdou je, že z hlediska gólových šancí byli nebezpečnější hosté, kteří hrozili především z rychlých brejků. Zápas byl otevřený až do samotného závěru, nicméně žádný gól již nepadl a tak všechny tři body bere náš soupeř.

 

 

více foto z utkání TJ Nespeky – FC Horky n.J. najdete zde:

 

 

Nádeníček a Kukač potopili naděje Nespek