B-tým: TJ Neveklov – Nespeky B 6:0 (4:0)


Naše „béčko“ hrálo druhé mistrovské utkání v této sezóně a opět jsme vyšli bodově naprázdno. S mužstvem Sokola Neveklov, které má postupové ambice, jsme prohráli vysoko 6:0.

 

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně, když v prvních 10 minutách si vytvořili hned tři tutovky. Mohli jsme být rádi, že skóre se měnilo pouze jednou. V 7.min se po křídelní akci z pravé strany prosadil Roman Vrkoslav 1:0.  Po čtvrthodině hry udělali domácí snad jedinou výraznou chybu v zápase a na neveklovského brankáře se řítili dva naši útočníci. Bohužel naše útočné duo Kadeřábek – Matyášek se gólově neprosadilo.  Tato šance v našich hlavách možná na chvilku vzbudila myšlenku, že bychom snad mohli v Neveklově něco uhrát, ale individuální chyba ve 22.min nás posadila zpátky na zadek, Jakub Vobořil zvýšil lacino na 2:0.  Třetí gól přidal Jan Hameta z penalty a v samotném závěru prvního poločasu zvýšili domácí už na 4:0.

Ve druhém poločase padly už jen dva góly, to když Roman Vrkoslav v 57. a v 65.min zkompletoval svůj hattrick. Od většího gólového přídělu nás neuchránila naše zlepšená hra, nýbrž skutečnost, že domácí řadu šancí ještě zahodili.   

 

 

Zajímavosti v číslech:

  • Průměrný věk základní sestavy domácích:  28,4
  • Průměrný věk základní sestavy hostů:         36,7 (a to včetně 16-ti letého Davida Straky. Pokud by David nenastoupil, tak by se průměrná věková hranice hodně přiblížila ke 40)
  • 9 hráčů hostujícího týmu již řadu let válí za starou gardu
  • přesná čísla o počtu naběhaných km nám chybí, ale dle hrubého odhadu se dá předpokládat, že nás domácí výrazně předčili.

 

více foto ze zápasu TJ Neveklov – TJ Nespeky B najdete zde: