A-tým: SK Hvozdnice – Nespeky A 2:0 (1:0)


Ani 4.kolo ve Hvozdnici nám moc radosti neudělalo. Utkání jsme prohráli 2:0, zranil se nám Martin Pohořelý a Roman Vojkůvka se šel za svůj komentář k panu rozhodčímu sprchovat o čtvrt hodiny dříve než zbytek mužstva. 

 

Opět se nám nepovedl vstup do utkání. Již v 5.min pálil z otočky domácí Lukáš Mráz, když jeho nebezpečná střela prolétla jen těsně nad naší brankou. Při následné rozehrávce od brány jsme chybovali, Klauze zradil první dotek, míč se odrazil k Hodosimu, ten poslal ideální přihrávku na rozběhnutého Mráze a bylo to 1:0. Jak se ale následně ukázalo, tak to bylo z prvního poločasu téměř vše. My jsme domácí branku téměř neohrozili a soupeř měl pouze dvě příležitosti, které ale obě brankář Drážek vyrazil na roh.

Ani druhý poločas moc fotbalové krásy nepobral. Hra byla velmi často kouskovaná nedovolenými zákroky, kterých se dopouštěly oba týmy.  Po faulu Jana Hušbauera ve 47.min skončilo utkání pro našeho Martina Pohořelého, který si přivodil bolestivé zranění kotníku. V 61.min posoudil rozhodčí souboj Krejzy s Mrázem jako nedovolený a nařídil proti nám penaltu. Tu Lukáš Mráz proměnil a zvýšil na 2:0. V 78.min jsme měli výhodu standardní situace my, rozhodčí ponechal zeď velmi blízko, což mimo jiné okomentoval náš Roman Vojkůvka a vysloužil si za to ČK.  Do konce utkání již žádná branka nepadla a tak všechny tři body zůstávají ve Hvozdnici.

 

 


Mráz spálil dvakrát Nespeky bez Šírla