U11: TJ Nespeky – TJ Neveklov 18:3 (8:2)


V prvním utkání Okresního přeboru přípravek jsme v domácím prostředí přivítali soupeře z Neveklova. Na všech hráčích bylo vidět, že je fotbal baví, což bylo asi nejdůležitější. Z většího počtu vstřelených branek se nakonec radovali naši kluci.

 

První zářijovou sobotu jsme nastoupili k našemu prvnímu utkání této sezóny. Přestože mužstvo trénuje již od začátku srpna, tak se nám bohužel nepodařilo sehrát žádný přípravný zápas, neboť většina oslovených týmů neměla v době prázdnin dostatek dětí.  Takže to byla pro všechny z nás jedna velká premiéra.

Kluci dostali před začátkem zápasu několik úkolů, na které se měli zaměřit. Jeden z hlavních úkolů byla snaha o kličku a odvahu hrát jeden na jednoho.  Zpočátku na to kluci zapomínali a tak jsme si to museli v průběhu zápasu několikrát připomínat. Nakonec se ale zadaného úkolu zhostili velmi dobře a odměnou jim byly hezké akce, které často končily gólovou radostí.

Sestava:  Siebert L. – Neužil V., Vošický T., Stejskal N., Lindner D., Řehák J. – Zídka V., Zoubek M., Jedlička J., Páša D., Řehák J., Mach O.;

Góly: 6x Lindner D., 3x Hruška K., 3x Jedlička J., 2x Neužil V., 2x Siebert L., 1x Stejskal N., 1x Vošický T.;

Rozhodčí: Páša R.  

 

více foto ze zápasu Nespeky – Neveklov najdete zde: