B-tým: SK Olbramovice – Nespeky B 4:1 (1:0)


Béčko bez trenéra Václava Knížka prohrálo s lídrem tabulky v Olbramovicích 4:1. Přitom v prvním poločase to byli především nespečtí, kdo se dostával do šancí, ale ta koncovka. Klasický „gól do šatny“ dali domácí těsně po vypršení prvních 45 minut. Ve druhé půli přidali další tři branky a rozhodli tak o svém jednoznačném vítězství. Náš jediný gól vstřelil v závěru utkání střídající Ondra Matyášek.

Utkání hodnotil zastupující trenér B-týmu Petr Králíček: „Z naší strany to byl celkem dobrý zápas, s prvním týmem okresního přeboru jsme hráli vyrovnanou partii, možná jsme chvílemi byli i lepší než soupeř, vytvořili jsme si nejméně dvě velké šance, které jsme měli proměnit. Bohužel Roman to řešil buď silou anebo zbrkle a ani v jednom případě branku nedal. Někdy kolem 35 minuty došlo k nesmyslnému faulu na Martina Pohořelého, který zápas nedohrál a musel střídat. Byl to nic neřešící faul na půlce hřiště, skluzem, zezadu na achilovku bez možnosti hrát míč, myslím si, že v tomto případě udělal jinak velmi dobrý rozhodčí Rezek chybu, když udělil pouze žlutou kartu. Od té chvíle jsme začali trochu ztrácet ve středu hřiště a domácí v samotném závěru vstřelili vedoucí gól na 1:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a Roman Vojkůvka měl další velkou šanci, ale ani tentokrát ji neproměnil. Pokud by se nám povedlo vyrovnat, mohlo to být ještě zajímavé, ale s postupem času nám začaly docházet síly, ztratili jsme střed hřiště a domácí už pak chodili do otevřené obrany a nakonec dalšími třemi góly strhli vítězství na svou stranu. V závěru se sice hezky trefil Mates, ale to už jen korigoval výsledek na 4:1. Každopádně náš herní projev byl dobrý, a pokud budeme hrát tímto způsobem i v dalších zápasech, tak nemám o záchranu strach.“

Více foto ze zápasu Olbramovice – Nespeky B najdete zde: