B-tým: Sokol Hrusice – TJ Nespeky B 4:4 (2:2)


Velmi vyrovnané utkání viděli diváci v Hrusicích. Vždy, když jeden z týmů vstřelil vedoucí gól, tak druhý tým brzy vyrovnal. Po 90-ti minutách svítil na ukazateli skóre vyrovnaný stav 4:4. Mezi naše střelce se zapsali Martin Pohořelý, Petr Kadeřábek, Lukáš Maršoun a Martin Kačírek.

Utkání bylo hodně bohaté na góly. Ten první si připsal hráč Nespek Martin Pohořelý, který se nejprve šikovně uvolnil a pak výstavní střelou z dálky otevřel gólový účet 0:1. Domácí mohli vyrovnat neméně povedenou střelou, ale hrusický útočník Marek Schiffler trefil ve 26.min pouze břevno Vejvodovi branky a ani dorážka do odkryté branky gólem neskončila. Bohužel o dvě minuty později jsme sami chybovali v rozehrávce a domácí útočník Janovský vyrovnal na 1:1. Ve 38.min předvedli naši hráči krásnou akci, která začala u stopera Pavla Rubliče, míč směřoval po ose Pohořelý, Matyášek a z první zakončoval Petr Kadeřábek 2:3. Nicméně domácí do poločasu znovu vyrovnali, centroval Schiffler a Janovský gól 2:2.

Hned v úvodu druhého poločasu vrátil našemu týmu vedení Lukáš Maršoun, který si nejprve pohrál s hrusickým obráncem, a pak tvrdou střelou na přední tyč upravil na 2:3. Další dva góly padly z kopaček hrusických hráčů, v obou případech se na levé straně prosadil Schiffler a nejprve přihrál Janovskému, který do prázdné branky zkompletoval svůj hattrick a na 4:3 obrátil výsledek utkání hrusický záložník Vojta. Gólovou tečku za tímto utkáním udělal Martin Kačírek, který po rohovém kopu propálil vše co mu stálo v cestě a krásným gólem uzavřel na konečných 4:4

  Zápas hodnotil trenér Nespek, Václav Knížek: „přestože celý den pršelo, tak mě překvapil velmi dobrý terén, tak jsem rád, že jsme utkání mohli odehrát. Úvodních 20 až 25 minut jsme hráli docela dobře, dostali jsme se do vedení, ale pak to bylo jak na houpačce. Chvíli jsme hráli dobře, a chvílemi to byla z naší strany pěkná holomajzna. Na rozdíl od toho prvního zápasu, kde oběma týmům dobře fungovaly obrany, tak dnes dominovali především oba brankáři. V obranné fázi se hodně chybovalo a proto ten výsledek 4:4 a to ještě toho gólmani hodně pochytali. Jinak opět jsem prostřídal všechny hráče, takže jsem rád, že jsem viděl snad všechny, které jsem mohl vidět. Myslím, že se z toho dá sestavit celkem dobrý mančaft a když si kluci dají říct, tak by to mohlo fungovat.“

Sestava: Vejvoda M.(st.) – Tyrner M., Rublič P., Straka D., Matyášek O. – Maršoun L., Pohořelý M. Sysel Vl., Jasz A. – Vojkůvka R., Kadeřábek P.

Střídali: Hamajda Š., Kopecký P., Kačírek M., Cháb J.

Více foto ze zápasu Hrusice – Nespeky B najdete zde: