A-tým: TJ Nespeky – SK Uhelné sklady Praha 1:1 (0:0)


Ve třetím přípravném utkání jsme se utkali s druhým týmem Pražského přeboru SK Uhelnými sklady Praha. Naši hráči podali sympatický výkon. Ve druhé půli po hezké kombinační akci otevřel skóre Marek Večera, ale soupeř v závěru utkání vyrovnal z volného přímého kopu na konečných 1:1.

 Úvodní půlhodina byla taková „neslaná, nemastná“ a ani na jedné straně se nic zajímavého nedělo. Až v závěru poločasu viděli diváci dva neuznané góly, neboť ani jeden tým si nepohlídal ofsaidové postavení. Zřejmě tak jedinou gólovou šanci měl náš soupeř, který se prosadil po pravé straně, podařila se mu zpětná přihrávka, ale naši obránci gólovou střelu zablokovali.

Druhý poločas byl o poznání zajímavější. Caa po deseti minutách se po chytré přihrávce Maršouna dostal do nebezpečného zakončení Večera, ale branku netrefil. O chvíli později jsme šli do přečíslení dva na jednoho, Fimba navedl míč do pravé strany, natáhl na sebe jediného obránce, a pak nacentroval míč před bránu na volného Maršouna, ten bohužel z „voleje“ netrefil. Na potřetí už to vyšlo, hezká kombinační akce začala u Maršouna, který na levé straně našel Peštu, ten centroval a odražený míč na zadní tyči uklidil Večera – 1:0. A mohlo být ještě lépe, situaci tři na dva zakončoval nadvakrát Fimba, ale bohužel branku nedal. V závěru zápasu byl nejvíc slyšet náš trenér, tomu se nejprve nelíbil zákrok na našeho Peštu a dožadoval se penalty a o chvíli později byl ještě více nespokojen s verdiktem hlavního rozhodčího, který posoudil sporný zákrok cca 20m od naší branky jako nedovolený a soupeř z volného přímého kopu vyrovnal na 1:1.

Sestava: Drážek V. – Varkoček A., Burian M., Krejza T., Konopiský A. – Večera M., Fimba, Braný L., Maršoun L., Pešta D. – Peterka S.

Střídali: Myslivec J.

Více foto ze zápasu Nespeky – Uhelné sklady Praha najdete zde: