A-tým: Benešov – Nespeky 6:0 (4:0)


Áčko zahájilo zimní přípravu. Naším prvním soupeřem byl 10.tým ČFL SK Benešov. Žádné překvapení se nekonalo, domácí se již v prvním poločase ujali vedení 4:0, když úvodní tři branky vstřelil benešovský Martin Turek. Ve druhé půli přidal další dva góly a zaslouženě zvítězil 6:0.

Relativně vyrovnané utkání bez výraznějších šancí trvalo sotva první čtvrthodinu. Poté se v rozmezí cca 20 min dostal třikrát do nebezpečného zakončení benešovský Martin Turek a upravil skoré na 3:0 ve prospěch Benešova. Nespeky si v průběhu první půle vytvořily dvě opravdu velké šance, ale ani jednu neproměnily. Naopak v závěru poločasu přidali domácí čtvrtý gól – 4:0.

Druhý poločas už tak zajímavý nebyl. Ubylo šancí, přesto Benešov přidal ještě další dva góly a zaslouženě zvítězil 6:0. Nespeky se dostávaly do zakončení převážně jen po střelách ze střední vzdálenosti. Většina střel moc nebezpečná nebyla, až na jednu, která orazítkovala břevno benešovské branky, ovšem na konečném výsledku to nic nezměnilo.

Sestava: Drážek V. – Hanzlík R., Krejza T., Burian M., Konopiský A. – Pešta D., Braný D., Iheanacho F., Kukač J., Večeřa M. – Peterka S.

Střídali: Klauz M., Maršoun L., Myslivec J., Svoboda M.,

Více foto ze zápasu najdete zde: