A-tým: TJ Nespeky – FK Poděbrady 3:0 (1:0)


Áčko si do tabulky připsalo další tři body za domácí vítězství nad čtrnáctými Poděbrady 3:0. Přestože výsledek zní poměrně jednoznačně, tak hlavní rozdíl byl především v produktivitě. Hosté své šance neproměnili, naopak za nás se trefil Klauz a ve druhé půli Fimba a Marek Večeřa.

Nespeky přežily penaltu a poslaly do lázní trojku

Nespeky – Poslední domácí duel krajského přeboru fotbalisté Nespek zvládli, když na podzim podprůměrného nováčka z Poděbrad přemohli jasně 3:0. Fotbalisté z lázeňského města inkasovali hned na začátku zápasu z kopačky Klauze. Pak neproměnili penaltu a i přes větší aktivitu ve druhé půlce se jim nepodařilo vyrovnat.

„První půle pro nás nezačala vůbec dobře. Už v 17. minutě jsme prohrávali nula jedna, opět po zbytečné chybě. Ještě v prvním poločase jsme kopali penaltu, kterou jsme bohužel neproměnili,“ zhodnotil první poločas utkání poděbradský středopolař Tomáš Šusta.

Ve druhé části uklidnil brzy Nespeky rychlík Iheanacho, v závěru pečetil skóre Večeřa. hosté ale šance měli. „Druhý poločas jsme byli aktivnějším týmem. Nastřelili jsme tyč a břevno. Šli jsme sami na gólmana, ale bez gólu. Bohužel jsme dostali lekci z produktivity. Nezbývá nic jiného, než bodovat v posledním zápase s Vykání, což bude velmi těžké,“ uvedl po prohraném utkání Šusta.

Branky: 17. Klauz, 49. Iheanacho, 87. Večera.
ŽK: 1:2.
Diváci: 60.
Rozhodčí: Glogar.

 záznam utkání Nespeky – Poděbrady najdete zde: