U11: Soběhrdy – Nespeky 4:0 (1:0)


V předehrávce 8.kola prohrála starší přípravka v Soběhrdech 4:0. Samotný zápas moc fotbalové krásy nenabídl. K vidění bylo hodně soubojů a ztrát, a bohužel chyběly pohledné fotbalové akce. My jsme se dopustili více chyb a branku soupeře téměř neohrozili, proto je vítězství domácích zasloužené.

Asi to nebude zápas, na který bychom chtěli rádi a dlouho vzpomínat. Na žádost soupeře jsme přeložili sobotní utkání již na úterý, přestože jsme věděli, že to pro nás není ideální (dva hráči byli se školou na plaveckém kurzu, Dominik Lindner hrál celý den turnaj na výběrech OFS Benešov, a start Jirky Jedličky byl po nemoci do poslední chvíle nejistý). Nakonec jsme ale dali dohromady 8 hráčů a zápas odehráli. Sestavu jsme museli přizpůsobit aktuálním podmínkám, Dominik Lindner po celodenním turnaji hrát nechtěl, a proto šel chytat.

Herní podmínky nebyly zrovna jednoduché, hřiště v Soběhrdech má k ideálu daleko a naši hráči se s tím nedokázali vyrovnat. Po technické stránce jsme se dopouštěli řady chyb, nedařilo se nám zpracování, přihrávky byly nepřesné a více než fotbal to byl samý souboj. V této disciplíně byli domácí lepší, důraznější a několikrát využili našeho zaváhání a vyhráli 4:0.

Více foto ze zápasu Soběhrdy – Nespeky najdete zde: