U11: Nespeky – Struhařov 15:4 (8:4)


První utkání nové sezóny zvládla starší přípravka velmi dobře. V domácím prostředí vyhrála vysoko 15:4. V 10.min bylo skore ještě vyrovnané 3:3, ale potom už jsme dávali góly převážně my.

Bylo to první utkání nového soutěžního ročníku. Hráčský kádr se oproti minulé sezóně velmi změnil. Do kategorie mladších žáků se posunulo 11 hráčů a v přípravce tak zůstalo pouze šest kluků. Do dnešního utkání nastoupili i čtyři nový hráči, včetně 6-ti letého Honzíka Rubliče, a pro všechny nováčky to byl vůbec premiérový fotbalový zápas v životě.

V prvním poločase byl náš herní projev trochu chaotický, spíše jsme se prosazovali díky individuálním dovednostem Dominika Lindnera a Jirky Jedličky, než abychom předváděli to, co zvládáme na tréninku. Nicméně poté, co jsme se dostali do většího vedení, tak soupeř asi trošku rezignoval, a naopak v našem týmu se začali prosazovat i ostatní.

Jsem velmi rád, že se do zápasu dostali i Honzík Rublič, Viktorka Nedrová, Vojta Turták a nebo Kuba Šebesta, pro které to byla vůbec první zkušenost s fotbalem. Všichni odehráli v rámci možností dobré utkání a já věřím, že s přibývajícím časem budou jejich výkony ještě lepší.

více foto ze zápasu Nespeky – Struhařov najdete zde: