A-tým: FC Jílové – TJ Nespeky 6:3 (3:0)


Nespeky v nezvyklé sestavě, která byla z velké části doplněna hráči z béčka a z dorostu, nezvládly pohárové utkání v Jílovém, a prohrály 6:3. Naší první branku vstřelil až v 52.min Klauz, který snižoval na 4:1, následně soupeř odskočil opět do čtyřgólového vedení. Další góly přidali Martin Pohořelý a Matěj Voráček až v samotném závěru.

Áčko vypadlo z AGRO CS Poháru SKFS hned v 1.kole. Trenér Tesař má řadu hráčů základní sestavy zraněných, proto dostali šanci i hráči z širšího kádru.

Trenér Tesař k utkání řekl: „první gól jsme dostali hned ve 30.vteřině, to jsme byli myšlenkami asi ještě někde jinde. Pak jsme soupeře 20 minut nepustili za půlku, vytvořili si dvě, tři velmi dobré příležitosti, které jsme ale bohužel neproměnili. Tu největší měl asi David Pešta, který trefil břevno. Pak se domácí dostali za půlku a dali nám druhý gól, který nás trochu srazil a až do konce poločasu byli domácí lepším týmem“. Ještě do půle zkompletoval svůj hattrick jílovský Tomáš Mařík, který upravil poločasový výsledek na 3:0

„Ve druhém poločase nastoupil David Braný a Míla Klauz, a ve 47.minutě to mohlo být 3:3. Za pouhé dvě minuty jsme si vytvořili tři 100% šance, ale ani jednu neproměnili a naopak soupeř z první nebezpečné akce skóroval počtvrté – 4:0. Většinu gólů jsme dostali po našich individuálních chybách“. Na 4:1 snížil Míla Klauz, ale o osm minut později to bylo opět o čtyři góly, na 5:1 zvyšoval 17-ti letý Marek Štrach. Potom po faulu na Matěje Voráčka proměnil Martin Pohořelý pokutový kop a dvě minuty před konce snížil na rozdíl dvou gólů nespecký útočník Matěj Voráček. V nastaveném čase se domácí prosadili ještě jednou a uzavřeli gólový účet na konečných 6:3 a zaslouženě tak postoupili do druhého kola AGRO CS Poháru SKFS.

Více foto ze zápasu Jílové – Nespeky najdete zde: