B-tým: Týnec n.Sáz. – Nespeky B 3:2 (3:1)


Béčko prohrálo v Týnci 3:2. První gól dali domácí už v 5.min, ale hned v zápětí vyrovnal Ondra Matyášek. Bohužel Týnec vstřelil dva rychlé góly těsně před poločasem a své vedení už nepustil. V 60.min snížil na konečných 3:2 Martin Pohořelý.

Hodnocení utkání bylo převzato z Benešovského deníku:

Domácí se dostali do vedení již v 5. minutě, když Nikrmajer skóroval po přihrávce Horkého – 1:0. Vedení jim ale nevydrželo dlouho, když již za dvě minuty srovnal Matyášek – 1:1. Následně se v 16. minutě vyznamenal nespecký gólman Vejvoda po hlavičce Horkého. Ve 40. minutě se vedení překlopilo opět na domácí stranu. Skalický nejprve trefil břevno hostující branky, ale odražený míč se dostal k Petráškovi, který ho z 25 metrů poslal do sítě – 2:1. A za další tři minuty se k trestnému kopu postavil domácí kapitán Jar. Vavrek a vstřelil vítěznou branku – 3:1. Do druhého poločasu vstoupili lépe Nespeky a i když byly lepším mužstvem, tak se jim podařilo již jen snížit v 60. minutě Pohořelým – 3:2. V zápase padla pouze jedna žlutá karta a Týnec po výhře zůstal stoprocentní.

Branky: 5. T. Nikrmajer, 40. Š. Petrášek, 43. Jar. Vavrek – 7. O. Matyášek, 60. M. Pohořelý. Rozhodčí: Žydyk. ŽK: 1:0. Diváci: 45. Poločas: 3:1.
Týnec: Koukol – Petrášek, Znamenáček, Havelka, Chrpa (90. Hruška), Kopta, Jar. Vavrek, Horký, Jak. Vavrek (68. Ruš), Nikrmajer, Skalický.
Nespeky: Vejvoda – Tůma, Matyášek, Rublič, Pohořelý, Kačírek, Rublič ml., Sysel, Vojkůvka, Hamajda, Tyrner (46. Kopecký).

Více foto ze zápasu Týnec – Nespeky B najdete zde: