A-tým: Hvozdnice – TJ Nespeky 1:1 (0:1) PK: 4:3


Áčko, neudrželo vedení z 32.min, kdy se prosadil Standa Peterka, neboť soupeř v 69.min vyrovnal na 1:1. O vítězi tak opět rozhodovaly pokutové kopy, které již potřetí za sebou vyhrál soupeř. V 72.min byl vyloučen David Pešta a Nespeky dohrávaly 20 min v početní nevýhodě.

 

V zápase si oba týmy vytvořily velké množství příležitostí k zakončení, nicméně velká část těchto šancí končila buď střelou mimo bránu, případně byla zablokovaná na roh, anebo mířila přímo do gólmana, který si s ní bez větších problémů poradil. Z těch důležitých momentů bych zmínil situaci z 8.min, kdy Luboš Braný nedovoleně zastavil domácího Třešňáka a kopala se proti nám penalta. Tu ale Venca Drážek chytil a pokračovalo se za stavu 0:0. Skóre se poprvé měnilo ve 32.min, nejprve krásně vystřeli z hranice velkého vápna Honza Kočí, míč se odrazil od břevna do prostoru před brankou, kde jako první dobíhal nespecký Standa Peterka a vedení 1:0 bylo na světě. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Ve druhém poločase po se hra příliš nezměnila, oba týmy si nadále vytvářeli řadu příležitostí, kterým ale chyběla kvalita ve finální fázi, a tak se skóre dlouho neměnilo. Až v 70 min. soupeř zahrával volný přímý kop z poloviny hřiště, odražený míč opět vrátil před naší branku domácí Třešňák, kde se prosadil Rochl a zblízka vyrovnal na 1:1. Bohužel o dvě minuty později byl vyloučen náš David Pešta, který zastavil rodící se protiútok pouze nedovoleným způsobem, kdy fauloval protihráče zezadu a závěrečných 20 minut jsme tak dohrávali v deseti.

A protože do konce utkání už žádný gól nepadl, tak o vítězi opět rozhodovaly až pokutové kopy. První penaltu kopal náš Luboš Braný, ale gól nedal. Stejně si počínal i domácí kapitán Třešňák, kterému penaltu chytil Drážek.  Následně proměnil Klauz, po něm i Krejza, ale bohužel ve 4.série netrefil Petr Mikolanda a vzhledem k tomu, že soupeř se už nemýlil, tak bod navíc zůstává opět soupeři.

 

 

Sestřih zajímavých událostí z utkání Hvozdnice – Nespeky: