B-tým: Krhanice – Nespeky B 1:2 (1:2)


Béčko i v nekompletní sestavě zvítězilo v Krhanicích 2:1. Všechny góly padly v prvním poločase. První se trefil náš Vojta Kuželka, soupeř velmi rychle vyrovnal, ale v závěru poločasu si po skrumáži vstřelil vlastní gól krhanický Martin Novák.

Trenér „béčka“ Petr Králíček dával dohromady sestavu na pohárové utkání jen velmi těžko. Z různých důvodů se omluvila řada hráčů, proto došlo i na „posily“ ze staré gardy. Podobně na tom byl asi i náš soupeř, který sice začal zápas v 11 lidech, ale do druhé půle už vyběhlo na trávní pouze deset zdravých hráčů. První branku připravil Roman Vojkůvka, který svým důrazem vyhrál souboj u rohového praporku, a následně přihrál před branku Tůmovi, který zblízka prostřelil domácího gólmana 0:1. Soupeř ovšem velmi rychle vyrovnal, na levé straně dostal více prostoru krhanický Moulík a střelou na zadní tyč překonal Drážka 1:1. Rozhodující gól na 2:1 si sice domácí dali sami, ale velký podíl na tom měl Ondra Matyášek, který svým napadáním dostal domácího obránce do problémů, a ten si nechtěně vstřelil vlastní gól.

Druhý poločas sice hráli domácí v početní nevýhodě, ale na hřišti to vůbec nebylo vidět. Ba naopak, chvíle mi to vypadalo, jako by nás bylo méně. Naštěstí většina útočných akcí soupeře nebyla příliš nebezpečná s výjimkou situace ze závěru utkání, kdy Jirka Moulík obešel i našeho gólmana a zakončoval do prázdné brány. Na brankové čáře ale zachránil situaci kapitán Pavel Rublič, který nás tímto obranným zákrokem poslal do druhého kola Poháru OFS Benešov.

Více foto z pohárového utkání Krhanice – Nespeky B najdete zde: