A-tým: SK Rejšice – TJ Nespeky 3:4 (1:2)


Áčko naplno bodovalo v Rejšicích. V prvním poločase se dvakrát trefil Dan Kubec, ve druhé půli na 3:1 zvyšoval Petr Mikolanda, pak sice domácí vyrovnali na 3:3, ale čtvrthodiny před koncem vstřelil z penalty vítězný gól Ondra Urban.

Hodnocení utkání převzato z Benešovského deníku:

Urban z penalty zlomil přestřelku na stranu Nespek

Zápas začali hosté parádně, když Kubec prolétl domácí obranou a překonal brankáře. Následně byli ale lepší domácí, ale Kučera netrefil branku, podobně dopadl Sabol z malého vápna a sólo Kořínka uhasil skluzem na poslední chvíli Krejza. Ve 35. minutě se již Rejšice radovaly, když po centru ze strany hlavou vyrovnal Kučera. Do kabin šli ale veseleji hosté díky Kubcovi, který zakroutil míč přímo z rohu do branky.

Po změně stran nejprve střílel domácí Falta mimo Drážkovu branku, aby na druhé straně, po centru Iheanacha přidal třetí gól Nespek hlavou Mikolanda – 1:3. Domácí ale nesložili zbraně, Fingerhutovo sólo Drážek ještě vychytal, ale po rohu Pečínkou a po rychlé akci Bělíkem, domácí srovnali na 3:3. Rozhodnutí přišlo v 75. minutě, kdy po zbytečném faulu na Kubce proměnil penaltu Urban. V závěru hosté přežili dva závary a získali tři cenné body.

Branky: 35. Kučera, 65. Pečínka, 72. Bělík – 3. a 45. Kubec, 56. Mikolanda, 75. Urban (z PK).
Rozhodčí: Šefara.
ŽK: Kopecký, Falta, Pečínka, Kořínek, Sabol – Pešta, Vojkůvka.
ČK: 88. Sameš (R).

Zápas hodnotil útočník TJ Nespeky a střelec dvou gólů Daniel Kubec: „Začátek zápasu nám vyšel velmi dobře, dali jsme rychlý gól, což nám hodně pomohlo. Jinak ve středu hřiště byl soupeř výborný, tam nás přehrával. Směrem dopředu byl hodně nebezpečný, vypracoval si několik šancí, pro mě je to mančaft, který je společně s Poříčím jeden z nejlepších ve hře dopředu. Naopak dozadu mají problémy a dělají tam hodně chyb.  Podařilo se nám vstřelit gól jak na konci prvního poločasu, tak v úvodu druhé půle a z relativně klidného zápasu jsme po našich chybách a nedůrazu opět dostali soupeře do hry, který dvěma rychlými góly vyrovnal na 3:3. Pak jsme měli penaltu a už jsme zápas bez větších problémů dohráli“