U11: Nespeky A – Benešov B 10:3 (4:2)


Ve třetím jarním utkání vyhrála doma starší přípravka se silným Benešov B 10:3. Mezi střelce se 4x zapsal Vašek Neužil, 3x skóroval Nicolas Stejskal, dva góly přidal Tomáš Jantač a jedním přispěl Dominik Lindner.

Se stejným soupeřem jsme hráli i na podzim, a i když jsme tehdy podali solidní výkon, tak jsme přesto v září loňského roku prohráli 4:9. Dnešní zápas byl úplně jiný a z naší strany ještě lepší. V 8.min jsme vedli už o tři branky, což nám velmi pomohlo, náš herní projev byl sebevědomý a na hráčích byla vidět chuť do hry, bojovnost a hlavně snaha o plnění taktického záměru.

 

 

 

 

Utkání hodnotil Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky:v dnešním utkání jsme se chtěli zaměřit na chování našich hráčů ve chvíli, kdy máme balón, a naopak, jak se chovat, když o míč přijdeme.  Jinými slovy kluci dostali zadání, pokud máme míč, aby se snažili, využít celé šířky hřiště a o rychlý přechod do útoku a naopak po ztrátě míče by měl následovat okamžitý útok na míč a to nejlépe ve více hráčích. Vzorem nám mohla být Vlašim B, která v těchto činnostech jednoznačně dominovala. Některé činnosti se nám dařily více, jiné zas méně, nicméně potěšující bylo, že jsem u většiny hráčů viděl snahu. Dnes jsem byl velmi spokojen s Nicolasem Stejskalem, je to hráč, který má velký potenciál, ale né vždy ho dokáže využít. Dnes svým velmi dobrým výkonem přispěl k našemu vysokému vítězství.“

 

Produktivita v dnešním utkání (gól + asistence):
6 bodů (4+2)      Neužil Václav
3 body (3+0)      Stejskal Nicolas
3 body (2+1)      Jantač Tomáš
2 body (0+2)      Vošický Tomáš
2 body (0+2)      Zídka Vojtěch
1 bod (1+0)        Lindner Dominik
1 bod (0+1)        Jedlička Jiří

více foto ze zápasu Nespeky – Benešov B najdete zde: