U11: Nespeky A – Benešov A 6:11 (2:4)


Starší přípravka prohrála i své druhé utkání jarní části. Tentokrát nestačila na favorizovaný Benešov A, kterému podlehla 6:11. Dvakrát se trefil Jirka Jedlička a po jedné brance přidali Lindner, Niky Stejskal, Vošický a Vojta Zídka.

V sobotu 14.4 jsme sehráli další těžké utkání. Původně se mělo hrát v Benešově, ale vzhledem k rekonstrukci benešovského hřiště se utkání odehrálo v Nespekách. Celý první poločas byl velmi vyrovnaný. První gól padl až v 19.min, když se po přihrávce Nicolase prosadil Dominik Lindner 1:0. Ještě lépe to vypadalo 4 minuty před koncem poločasu, kdy Jirka Jedlička zvýšil na 2:0. Bohužel soupeři stačily tři minuty na to, aby v samotném závěru první půle otočil výsledek na 2:4.

Gólová smršť z konce prvního poločasu měla vliv na náš výkon i ve druhé půli a soupeř nás zpočátku jednoznačně přehrával a postupně navýšil své vedení až na 11:2. Až když se Jirkovi Jedličkovi povedlo snížit, tak jsme ožili a během závěrečných šesti minut jsme zkorigovali konečný výsledek na 6:11.

 

 

Utkání hodnotil Luděk Rublič, trenér mužstva TJ Nespeky:bylo to úplně jiné utkání než proti Vlašimi. Věděli jsme, že nás čeká opět velmi těžký soupeř a zřejmě i proto se v naší hře objevilo daleko více jednoduchosti, než v jiných zápasech. Obvykle kluky vedeme k tomu, aby nekopali dlouhé míče, aby se takřka vždy snažili o rozehrávku, aby se nebáli udělat kličku, ale dnes si víc než kdy jindy zkusili, že soupeř se dá překonat i jiným způsobem. A i když to není způsob hry, kterým bychom se chtěli běžně prezentovat, tak jako zkušenost to bylo určitě dobré a kluci to zvládli skvěle. Samozřejmě máme velkou radost z toho, jak se kluci neustále zlepšují, což je vidět nejenom trénink od tréninku, ale dokládá to třeba i tento zápas, neboť se stejným soupeřem jsme na podzim prohráli 12:0, navíc v podstatě bez jediné šance vstřelit gól, ale dnes jsme měli na to, abychom se stejným soupeřem odehráli relativně vyrovnané utkání.

Sestava: Řehák J. – Zídka V., Neužil V., Vošický T., Stejskal N., Lindner D., Jedlička J.;

Góly: 2x Jedlička J., Lindner D., Vošický T., Stejskal N., Zídka V.;

Asistence: Vošický T., Stejskal N.;

Více foto ze zápasu Benešov A – Nespeky najdete zde: