U11: Nespeky – Vlašim B 8:14 (5:4)


Nespecká přípravka odehrála první utkání jarní části. Kvalitnímu soupeři z Vlašimi jsme stačili pouze první poločas a nakonec jsme prohráli 8:14. Naším nejlepším střelcem byl Vašek Neužil, který se trefil třikrát. Mezi gólové střelce se dále zapsali Tomáš Vošický (2x), Dominik Lindner (2x) a Nicolas Stejskal.

Ve středu 11.4.2018 jsme odehráli odložené utkání prvního kola jarní části Okresního přeboru, skupiny A. Na úvod nás čekal jeden z nejtěžších možných soupeřů Vlašim B. Hosté suverénně vyhráli podzimní část skupiny C se skórem 206:19, což jasně ukazuje obrovskou sílu soupeře. Přesto jsme vstoupili do utkání sebevědomě, kluci se nebáli hrát, dovolili si kličku, a po čtvrt hodině hry jsme vedli 5:2. Až v závěru poločasu soupeř dvěma góly snížil na 5:4.

Na začátku druhé půle přidal ještě Dominik Lindner šestý gól a zvýšil na 6:4, ale pak jsme během 7 minut dostali 6 gólů. Byla to pasáž, kdy jsme úplně vypadli ze zápasu. V závěrečných 10-ti minutách jsme zkusili vyměnit brankáře a poslat Kubu Řeháka do hry. Je pravda, že na hřišti se síly vyrovnaly, vstřelili jsme dva góly a ještě několik šancí neproměnili, ale naproti tomu jsme několikrát lacino inkasovali. Konečné skóre se zastavilo na 8:14 ve prospěch našeho soupeře.

 

Utkání hodnotil Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky:v každém případě jsem rád za takovéto zápasy. Myslím si, že jsme hráli s jedním z nejtěžších soupeřů této skupiny, nicméně v prvním poločase jsme byli naprosto rovnocenným soupeřem.  Kluci měli zdravé sebevědomí a opakovaně zkoušeli věci, které se učí v tréninku. Ovšem do druhého poločasu nastoupil soupeř o poznání aktivněji, velmi rychle napadal naší rozehrávku a donutil nás k chybám. Bohužel s přibývajícími góly v naší síti se naše hra změnila, začali jsme se bát a hodně jsme chybovali. V závěru jsme zkusili změnu, což se na jednu stranu povedlo, ale s výsledkem jsme už nic neudělali. Každopádně nám tento zápas ukázal spoustu dobrého, na čem můžeme stavět a zároveň chyby, z kterých se můžeme poučit

Sestava: Řehák J. – Zídka V., Neužil V., Vošický T., Stejskal N., Lindner D., Jedlička J.;

Góly: 3x Neužil V., 2x Lindner D., 2x Vošický T., Stejskal N.;

Asistence: 2x ŘeháK J., Jedlička J., Zídka V., Stejskal N.;

Více foto ze zápasu Nespeky – Vlašim B najdete zde: