B-tým: Dolní Kralovice – Nespeky B 4:1 (2:1)


Béčko nestačilo v 16.kole na devátý tým tabulky a v Dolních Kralovicích prohrálo 4:1. Naši jedinou branku vstřelil ještě v průběhu prvního poločasu Roman Vojkůvka.

První výraznější šanci měli domácí v 19.min a hned to znamenalo vedení 1:0. Centr Hanouska propadl až k Vošickému, který se z malého vápna nemýlil. O tři minuty později prodloužil míč hlavou Vošický a Lebeda z malého vápna pálil pod břevno – 2:0. Ještě do poločasu se Nespekům podařilo snížit. Volný přímý kop z 25 metrů napálil Vojkůvka a s tečí o zeď prolétl míč až do sítě překvapeného Doležala – 2:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Druhá půle začala samostatným únikem domácího Vošického, ale gólman Drážek včas vyběhl. Poté Kralovičtí vyklidili pozice a Nespečtí se začali dostávat do šancí. Na malém vápně netrefili ideální nahrávku ze strany, přímý kop z 25 metrů poslali těsně vedle. Z dalších několika rohů a závarů před brankou se také prosadit nedokázali. Domácí se probrali až v závěru utkání, když ještě samostatný únik neproměnil Vošický ani Maršoun. V 78. minutě ale již zvýšil na 3:1 Lebeda, který ze vzduchu poslal míč do odkryté branky po sporném souboji gólmana Drážka, který se marně dožadoval faulu. V samém závěru ještě Vrkoslav vysunul Vošického, a ten při svém několikátém úniku poprvé nezaváhal a obstřelil gólmana – 4:1.

Góly:  Vojkůvka R.

Sestava:  Drážek V. – Matyášek O., Pohořelý M., Vojkůvka R., Kadeřábek P., Kadeřábek J., Jasz A., Sysel Vl. (56‘Straka D.), Rublič L., Myslivec J., Tyrner M.;

Náhradníci: Drnec A., Kříž J.