B-tým: Nespeky B – Neveklov 3:5 (3:3)


Béčko nezvládlo první jarní zápas. V domácím prostředí prohrálo 3:5 s lídrem tabulky TJ Neveklov. V prvním poločase vstřelil vedoucí gól Martin Pohořelý, a potom dvakrát vyrovnával Roman Vojkůvka

Utkání hodnotil trenér B-týmu Pavel Kadeřábek: „hráli jsme proti velmi kvalitnímu soupeři, který byl jednak silný ve středu hřiště, ale navíc byl hodně nebezpečný i v útoku, přesto jsme od 7 min vedli po gólu Martina Pohořelého 1:0. Hosté po našich individuálních chybách otočili výsledek utkání a dostali se do vedení 1:2. Nám se sice dvakrát povedlo vyrovnat, ale bohužel vždy, když jsme dali gól, tak jsme poměrně rychle inkasovali, což nám moc nepřidalo.
Když už to ve druhé půli vypadalo, že bychom mohli soupeře přehrát, tak jsme chybovali na kraji hřiště, soupeř přešel do rychlého protiútoku, který na poslední chvíli hasil mladý Rublíno, ale byl tam pozdě a soupeř z penalty odskočil na 3:4. V závěru utkání jsme už hráli vabank a v 90 min soupeř pojistil své vedení a vyhrál 3:5″.   

Sestava: Drážek V. – Tyrner M.(56′ Rublič P. ml.), Rublič P., Myslivec J., Konopiský A. – Hanuš M. (71′ Kuželka V.), Pohořelý M., Sysel Vl., Kadeřábek P. (82′ Straka D.) – Vojkůvka R., Vráček M.

na střídání: Hýbek J.

více foto ze zápasu TJ Nespeky B – TJ Neveklov najdete zde: