A-tým: TJ Nespeky – SK Černolice 5:1 (2:1)


Áčko má zimní přípravu za sebou. V posledním přípravném utkání jednoznačně přehrálo Černolice a zvítězilo vysoko 5:1. Mužem zápasu byl nespecký Míla Klauz, který sám dal dva góly a další dva připravil pro své spoluhráče. Mezi střelce se dále zapsali David Pešta, Ondřej Urban a Marek Večeřa.

 

Úvodní branku vstřelil náš soupeř. Již v 8.min nakopli hosté dlouhý míč za naší obranu, tam se v souboji jeden na jednoho prosadil zkušený Pavel Šultes a střelou na zadní tyč otevřel skóre 0:1. O pět minut později mohl vyrovnat Klauz, ale z malého vápna přestřelil. Ovšem stejný hráč o chvilku později vystihl chybnou rozehrávku soupeře, obešel vše, co mu stálo v cestě včetně gólmana, a střelou do prázdné branky vyrovnal na 1:1. V následujících minutách jsme měli několik příležitostí ke skórování, ale gólem skončila pouze akce z 22.min. Klauz utekl po pravé straně, přesným centrem našel před bránou Davida Peštu a bylo to 2:1.

Ve druhém poločase byla již naše herní převaha výrazná. Vytvářeli jsme si řadu gólových příležitostí a jen díky skvělým zákrokům hostujícího brankáře se skóre měnilo pomalu. Na 3:1 zvyšoval Urban po chytré přihrávce Klauze.  V 65.min našel Fimba dlouhým pasem Marka Večeřu, který překonal černolického gólmana počtvrté 4:1.  Po tomto gólu provedl náš trenér hromadné střídání a najednou naráz vyměnil všech 5 náhradníků. Čtvrt hodiny před koncem připravil Roman Vojkůvka tutovku pro Mílu Klauze, který korunoval svůj velmi dobrý výkon druhým gólem a zvýšil na konečných 5:1.

Zápas hodnotil nejproduktivnější hráč utkání Míla Klauz:„bylo to dobré utkání, jsem rád, že jsme generálku zvládli, i když je pravda, že nás soupeř moc neprověřil. Zvykáme si na nové rozestavení, ale je vidět, že to funguje, dnes nám to klapalo velmi dobře“

 

 

Sestava: Drážek V. – Cvrček D. (Konopiský A.), Krejza T., Burian M., Urban O. (Myslivec J.) –  Pešta D. (Pešta Vl.),  Braný L., Iheanacho F. (Hanuš M.), Večera M., Klauz M. – Voráček M. (Vojkůvka R.)

Góly: 18‘ Klauz M., 22‘ Pešta D. (as. Klauz M.), 54‘ Urban O. (as. Klauz M.), 65‘ Večeřa M. (as. Iheanacho F.), 75‘ Klauz M. (as. Vojkůvka R.)

Více foto ze zápase Nespeky – Černolice najdete zde: