A-tým: FK Motorlet Praha – Nespeky 5:1 (1:0)


V sobotu 17.2.2018 jsme hráli čtvrté, z celkem šesti přípravných utkání, a tentokrát jsme nestačili na silný Motorlet Praha. Utkání jsme prohráli 5:1, když jedinou branku si připsal po standardní situaci Martin Burian.

 

Domácí Motorlet Praha dal v tomto utkání prostor jak diviznímu áčku, které odehrálo první poločas, tak i svému B-týmu, který nastoupil v poločase druhém. Náš tým nebyl zdaleka kompletní, zejména absence Marka Večeři a dalších byla patrná a tak měl soupeř od úvodních minut herně navrch.

V prvním poločase se našim hráčům ještě dařilo plnit taktické pokyny, a přestože byl soupeř lepší, tak gólově se dokázal prosadit pouze jednou, a to cca ve 30 minutě po rychlé kombinaci středem hřiště – 1:0. Jiný gól v chladném počasí diváci neviděli.

Do druhého poločasu vyměnil soupeř celou jedenáctku a během pár minut zvýšil své vedení na 3:0. Tento výsledek hodně ovlivnil náš herní projev, který už zdaleka nebyl tak kvalitní, jako v těch zápasech předchozích. Nic na tom nezměnil ani gól Martina Buriana na 3:1, který využil zaváhání domácího brankáře a vstřelil náš jediný gól.  Cca v 70.min přidali domácí další dva slepené góly a během jedné minuty upravili na konečných 5:1.

 

Sestava: Drážek V. – Pešta Vl., Krejza T., Burian M., Konopiský A. – Klauz M., Braný L., Pešta D. Kubec D., Hanuš M. (Pohořelý M.) – Vojkůvka R. (Kukač J.)

Góly: 55‘ Burian M. (as. Kubec D.)

více foto ze zápasu FK Motorlet Praha – Nespeky najdee zde: