U11: TJ Nespeky – Křečovice 11:2 (4:2)


I když většina kluků neodehrála svůj nejlepší zápas, tak i  přesto jsme na domácím hřišti přehráli čtvrtý tým tabulky vysoko 11:2. Čtyřikrát se prosadil Dominik Lindner, po dvou brankách přidali Jirka Jedlička a Tomáš Vošický a jeden gól si připsali Dan Páša, Vašek Neužil a Nicolas Stejskal.

 

V posledním utkání podzimní části jsme doma hostili čtvrtý tým tabulky TJ Vltavan Křečovice. I když jsme nepředvedli žádný oslnivý výkon a hráčům jsme po většinu utkání vytýkali herní nedostatky, tak přesto jsme několik našich akcí dotáhli do gólového zakončení a zápas jsme nakonec vyhráli hladce 11:2. O něco lepší byl druhý poločas, kde jsme měli více důvodů naše hráče chválit.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky:v průběhu utkání jsem s výkonem našich hráčů spokojen nebyl. Vím, že kluci mají na víc a já bych si přál vidět daleko lepší fotbal. Je pravda, že kluci se snaží plnit věci, které se učíme v tréninku nebo o kterých se bavíme v kabině, ale zatím nám chybí ten selský rozum, abychom věci řešili přirozeně a správně. Když to chtělo hru zrychlit a přejít do otevřené obrany, tak většina našich přihrávek směřovala dozadu, naopak když to chtělo podržet míč a pomoc si třeba zpětnou nahrávkou, tak jsme se pouštěli do složitých situací, které moc šancí na úspěch neměly. Prostě mnohdy úplně obráceně. Navíc nám chyběla bojovnost, dravost, mnohdy se kluci vraceli ze střídání a ani se nestihli zadýchat. To mě mrzí a to jsem hráčům vyčítal.

Další věc, která naší hru ovlivňuje, je počet hráčů. Co by za to jiný trenér dal, kdyby měl na každé utkání takřka kompletní počet hráčů. My to štěstí máme a přístup našich kluků je v tomto ohledu skvělý. Bohužel, někdy nám to komplikuje situaci a my zřejmě nedokážeme hráče prostřídat tak, aby to hře prospělo. Na jednu stranu chceme nechat zahrát každého, ale s tím se náš systém hry bortí a pak je to více kopaná, než fotbal. Budeme se nad tím muset zamyslet a najít způsob, který hráčům více pomůže v jejich rozvoji.“

 

více foto ze zápasu Nespeky – Křečovice najdete zde: