U11 – přátelské utkání: Nespeky – Velké Popovice


Starší přípravka si zahrála přátelské utkání s týmem Slavoj Velké Popovice. Vzhledem k velkému počtu dětí jsme postavili dvě hřiště, aby si všichni dostatečně zahráli. Myslím, že bez ohledu na výsledek, byli na konci spokojení úplně všichni. 

 

Zápas byl uspořádán především pro ty hráče, kteří v některých zápasech dostali méně prostoru, než jejich spoluhráči. Proto jsme vytvořili dva samostatné týmy, oba po sedmi hráčích. Jedna parta složená z těch „starších“ kluků, hrála pouze 1×30 min, poté jsme hřiště uvolnili pro hráče A-týmu na jejich trénink. Naopak ta druhá parta hrála o výrazně déle.

Nespeky „starší“ – Velké Popovice  11:1

Sice byl tento zápas relativně krátký, hrálo se pouze 1×30 min, ale i přesto jsme byli s průběhem zcela spokojeni. Kluci navázali na velmi dobrý výkon z posledního mistrovského utkání a i dnes jsme byli o poznání lepší. Naprostá většina gólů padla po hezkých akcích, kdy jsme se prosazovali především po stranách hřiště. Všichni hráči si zaslouží pochvalu nejen za to jak hráli, ale především za to, jak chtěli plnit zadané úkoly. Je vidět, že už kluci u té hry začínají myslet. Radost mi dělá výkon Vaška Neužila, který se zápas od zápasu zlepšuje. 

Střelci branek: 4x Lindner D., 3x Stejskal N., 3x Jedlička J., 1x Neužil V.

Sestava: Řehák J. – Vošický M., Neužil V., Stejskal N., Lindner D., Jedlička J., Zídka V.;

 

 Nespeky „mladší“ – Velké Popovice 11:7 (8:2)

Především pro tyto kluky jsme ten zápas dělali, a i proto dostala tato parta více prostoru ke hře. V první půlhodině se naši hráči dostávali častěji do zakončení, což se nakonec projevilo i na průběžném výsledku, kdy jsme vedli 8:2.

Do druhé části zápasu již mohl soupeř zapojit i kluky z té druhé party, která měla svůj minizápas o něco kratší a rázem měli hosté mírně navrch. Konečný výsledek se zastavil na skóre 11:7. Pochvalu za svůj výkon si zaslouží Tomáš Jantač a Dominik Dudík, kteří patřili na naší straně k těm lepším hráčům.

Střelci branek: 4x Jantač T., 3x Hruška K., 2x Páša D., 1x Zoubek M., 1x Mach O.

Sestava: Siebert L. – Jantač T., Dudík D., Páša D., Zoubek M., Mach O., Hruška K.;

 

 více foto z přátelského zápasu Nespeky – Vel.Popovice najdete zde: