B-tým: Nespeky B – Trhový Štěpánov 9:0 (5:0)


„Béčko“ rozstřílelo v domácím prostředí Trhový Štěpánov vysoko 9:0. Velmi dobrý výkon předvedl Martin Svoboda, který za 72 minut svého pobytu na hřišti stihl zkompletovat Hattrick. 

 

Stejně jako v sobotu stará garda, ani B-tým tentokrát nemusel řešit starosti s nedostatkem hráčů. Trenér měl k dispozici krom základní jedenáctky dalších pět náhradníků. Velkou posilou byl nejen uzdravený Martin Pohořelý nebo nováček v našem týmu Matěj Voráček, ale z A-týmu nás doplnil i Martin Svoboda, který si v sobotu zahrál za první mužstvo pouze poločas.

A byl to právě Martin, který si v 5.min naskočil na centrovaný míč z rohu a otevřel hodně dlouhý gólový účet – 1:0.  O chvilku později se mezi střelce zapsal i Matěj Voráček, který obešel brankáře a pak zakončil do prázdné branky. Na 3:0 zvýšil sváteční střelec Pavel Rublič mladší, který střílel z dálky a trefil se parádně. Čtvrtý gól přidal po sóle opět Martin Svoboda a poločasové skóre uzavřel z dálky z volného přímého kopu Jarda Myslivec. Do kabin se tak odcházelo za stavu 5:0.

Stejně jako první, tak i druhý poločas nabídl domácím fanouškům skvělou podívanou. Po hodině hry se prokličkoval ke střele střídající Tomáš Panenka a zvýšil na 6:0.  O pět mitut později přišel nejhezčí moment celého zápasu, Martin Svoboda si zpracoval dlouhý pas na prsa a pak bez přípravy zakončil nádhernou střelou do šibenice – 7:0.  V 73.min vystřídal trenér Martina Svobodu a na hřiště poslal mladého Dana Vošického. Ten se nestihl ani zadýchat a už se zapsal mezi střelce. Gólový centr mu přichystal Matej Voráček. Poslední devátý gól vsítil Lukáš Maršoun, který si zaběhl za obranu hostů a střelou podél vybíhajícího gólmana úspěšně zakončil.

 

Sestava: Drážek V. – Rublič P. st. (46. Kopecký P., 55. Panenka T.), Pohořelý M., Rublič P. ml., Myslivec J., Svoboda M. (72. Vošický D.), Kadeřábek P., Kučera T. (63. Maršoun L.), Voráček M., Sysel V., Rublič L.

Góly: 3x Svoboda M., Voráček M., Rublič P. ml., Myslivec J., Panenka T., Vošický D., Maršoun L.;

 

 

více foto ze zápasu TJ Nespeky B – Trh.Štěpánov najdete zde:

 

 

Hodnocení 5.kola Okresního přeboru v Benešovském deníku: