U11: Senohraby – TJ Nespeky 6:5 (3:3)


Ve čtvrtek v podvečer jsme v Senohrabech sehráli odložené utkání z 1.kola OP přípravek. V zápase, ve kterém se oba týmy neustále střídaly ve vedení, jsme nakonec prohráli 6:5.

 

V zápase jsme nemohli počítat s řadou hráčů, někteří se omluvili ze zdravotních důvodů, jiní se zase účastnili společné školní akce. Proto jsme do Senohrab odjížděli v poněkud oslabené sestavě.  

Naše výkony jsou jak na houpačce. Jeden den odehrajeme velmi pěkně utkání a dva, tři dny na to jsou naše výkony o poznání slabší. Ani dnes tomu nebylo jinak. Po relativně zvládnutém zápase proti Benešovu, jsme dnes nepředvedli zrovna nejlepší hru. Začali jsme velmi vlažně a soupeř se hned ujal vedení 1:0.  V následujících 10-ti minutách se nám po gólech Vaška Neužila a Dana Páši podařilo výsledek otočit na 1:2. Bohužel v naší hře bylo mnoho nepřesností a chyb a tak jsme domácím opět umožnili obrat ve skóre na 3:2. Ještě do poločasu vyrovnal po rohovém kopu Nikolas Stejskal na 3:3.

 Ve druhém poločase se naše hra sice o trošku zlepšila, ale na to abychom odjížděli ze Senohrab spokojeni, to ještě nestačilo. Do vedení šli opět domácí, ale zanedlouho Vašek Neužil a Tomáš Vošický podruhé strhli vedení na naší stranu 4:5. Ovšem poslední slovo měli domácí, kteří nakonec vyhráli těsně 6:5

 

Sestava: Jantač T. – Neužil V., Zídka V., Vošický T., Stejskal N., Siebert L., Hruška K., Páša D., Zoubek M.

Góly: 2x Neužil V., Páša D., Stejskal N., Vošický T.

 

 

více foto z utkání Senohraby – Nespeky najdete zde: