U11: TJ Nespeky – SK Benešov C 4:9 (3:3)


I když jsme zápas výsledkově nezvládli, tak přesto si kluci zasloužili pochvalu. Odehráli jsme dobré utkání, ve kterém jsme byli jednomu z nejlepších týmů této soutěže vyrovnaným soupeřem. 

 

 

I když z utkání odcházel jako vítěz náš soupeř, tak přesto máme z předvedené hry dobrý pocit. Sice jsme do zápasu vstoupili poněkud vlažně a než jsme se rozkoukali, tak jsme ve 2.min prohrávali 2:0, ale postupně jsme hru vyrovnali a o poločasové přestávce byl stav nerozhodný 3:3.

V úvodu druhého poločasu vrátil vedení benešovskému týmu Dominik Doksanský a o chvilku později přidal další dva slepené góly Martina Říha. Tento tříbrankový rozdíl na chvíli ovlivnil naší hru a pár minut jsme tahali za kratší konec provazu. Až gól Vaška Neužila nás zase probudil a i když jsme už žádný gól nepřidali, tak můžeme být s naší hrou spokojeni.

 

Luděk Rublič, trenér TJ Nespeky: „byl to dobrý zápas. Tato prohra mě nemrzí. Vím, že jsme hráli proti velmi kvalitnímu soupeři a většina našich hráčů odvedla své dosavadní maximum. Toto jsou přesně ty zápasy, které hráče posouvají dál.“  

 

Více foto ze záapsu Nespeky – Benešov C najdete zde: