SG: TJ Nespeky – FK Sázava 3:2 (1:1)


Podzimní část letošní sezóny zahájila i stará garda. V domácím prostředí porazila „staré pány“ ze Sázavy 3:2. Dvakrát se trefil Tomáš Panenka a vítězný gól vsítil Luděk Rublič.

 

Zápas pro nás nezačal úplně dobře, nejprve jsme si vytvořili několik gólových šancí, které jsme ale neproměnili, naopak v 6.min si hostující útočník poradil s dlouhým míčem za naší obranu a překonal Honzu Hýbka. Sázava se ujala vedení 0:1.  Zanedlouho se na pravé straně prosadil rychlonohý Martin Snopek, zpětnou nahrávkou našel Tomáše Panenku a jeho tečovaná střela skončila se štěstím v bráně 1:1. Tento stav vydržel a do konce prvního poločasu.

Ve druhém poločase jsme měli hru více méně pod kontrolou a soupeře jsme do žádných nebezpečných akcí nepouštěli. Naopak, opět po pravé straně utekl Martin Snopek a nadýchaným centrem nechal vyniknout Tomáše Panenku, který se ideálně trefil z „voleje“ a bylo to 2:1. Vítězný gól zařídil opět Martin. Jeho gólovou přihrávku tentokrát zužitkoval Luděk Rublič a střelou do odkryté brány zvýšil na 3:1. Hosté cca 6 minut před koncem snížili na 2:3 a vrhli všechny síly do útoku. Naštěstí už se skóre neměnilo a tak jsme mohli slavit první podzimní vítězství.  

 

Sestava TJ Nespeky:  Hýbek J. – Hora J., Basl J (st.), Beran J., Černohorský J. – Rublič L., Myslivec J., Panenka T., Snopek M. – Matyášek O., Obermajer A.,

Dufek T., Basl J. (ml.), Stoličný V.;

 

více foto ze zápas TJ Nespeky – FK Sázavy najdete zde: