U11: TJ Nespeky – TJ Soběhrdy 4:6 (2:2)


Starší přípravka tentokrát nepředvedla svůj nejlepší výkon a i proto odjížděl soupeř z dnešního zápasu spokojenější. Ve druhém poločase hosté otočili výsledek utkání a vyhráli 6:4.

 

V každém zápase i tréninku hráče nabádáme k odvaze, aby se nebáli kličkovat, aby se zbytečně nezbavovali míčů, …apod.  Je pravda, že většina hráčů se snažila tyto pokyny plnit i v tomto utkání. Bohužel, dnes byla naše úspěšnost v osobních soubojích velmi nízká. Mnohdy to vypadalo, jako by hráči moc nepřemýšleli a bezhlavě se pouštěli do složitých soubojů, kde moc šancí na úspěch neměli. Jen zcela výjimečně byl k vidění nějaký klamavý pohyb, nějaké naznačení. Navíc řadu kliček jsme dělali ve chvíli, kdy jsme neměli míč zcela pod kontrolou, a proto jsme míč velmi často ztráceli.

V dnešním utkání si zaslouží pochvalu především dva hráči a to Dominik Dudík v útoku a dále Dominik Lindner v brance. Oba měli úspěšnost v osobních soubojích poměrně vysokou, Dominik Lindner z pozice brankáře navíc velmi dobře četl hru a zastavil spoustu akcí soupeře již daleko od své brány a současně podpořil hru téměř bezchybnou rozehrávkou. Dominik Dudík svůj velmi dobrý výkon navíc korunoval dvěma góly a rozhodně patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

 

 

Více foto z utkání Nespeky – Soběhrdy najdete zde: