A-tým: AFK Tuchlovice – TJ Nespeky 3:1 (1:1)


V 6.kole Krajského přeboru hrálo naše áčko v Tuchlovicích. Vedení 0:1 nám vydrželo pouze do 29.min, kdy soupeř vyrovnal. Ve druhém poločase navíc přidali domácí další dva góly a výsledek zápasu zcela otočili a vyhráli 3:1

  

V zápase Krajského přeboru AFK Tuchlovice – TJ Sokol Nespeky měli domácí od začátku mírně navrch. Ve 4.min se pokusili domácí o střelu z dálky, ale Drážek utaženou střelu vyrazil na roh. O čtyři minuty později se do slibné šance dostal domácí Nejedlý, ale zakončení bylo slabé. Skóre se poprvé měnilo v 10.min, Marek Večeřa nacentroval míč do pokutového území domácích a přestože se do útočné akce nezapojil žádný nespecký hráč, tak tuchlovický Jan Brož, ve snaze zahrát „malou domu“, přehodil svého brankáře a bylo to 0:1.  O tři minuty později mohlo být srovnáno, ale domácí útočník pálil těsně mimo.   Stav 1:1 platil až od 29.min, domácí zahrávali rohový kop, a na zadní tyči se prosadil Jaroslav Tirol a bylo srovnáno. O chvilku později fauloval domácí Hafenrichter našeho Urbana tak nešťastně, že mu způsobil zranění pravého kolene a pro Urbana tím zápas skončil. Následně byl Ondra převezen RZS do nemocnice na další ošetření.

Ve druhém poločase šancí ubylo a více jak 25 min se nic zajímavého nedělo. Až přišla 70.min a během tří minut se domácí prosadili hned dvakrát a vítězství 3:1 už si vzít nenechali. Gólu na 2:1 předcházela nebezpečná střela z dálky, kterou sice Drážek vyrazil, ale první byl u míče domácí hráč, který přesným centrem našel na zadní tyči Lukáše Hadrika a ten hlavou dopravil míč do brány. Třetí gól v naší síti padl opět po standardní situaci. Tečovaný míč našel na zadní tyči nikým nehlídaného Brože a ten se tentokrát trefil do správné branky a uzavřel na konečných 3:1. V nastaveném čase měli domácí ještě jednu tutovku, ale Drážek již míč za svá záda nepustil.

 

 

Nespeky přišly o body i zraněného Urbana

 

Hodnocení zápasu očima soupeře: