U19: Kostelec u Kř. – TJ Nespeky 8:3 (3:3)

Úvodní zápas se našim dorostencům v 1.A Krajské třídě moc nepovedl, když po vyrovnaném prvním poločase, kdy oba týmy vstřelily po třech brankách, nakonec prohráli vysoko 8:3.

 

Utkání bylo bohaté na góly. V prvním poločase padlo za 25 min celkem šest branek. Třikrát se radovali domácí a třikrát si zakřičeli „GÓL“ i naši kluci.  Na 1:1 vyrovnával v 11.min Dan Vošický, poté soupeř odskočil do dvoubrankového vedení, ale v rozmezí mezi 25. a 26.min se o vyrovnání postarali Martin Tůma a Vojta Kuželka.

Vyrovnané skóre vydrželo ve druhém poločase pouze deset minut, neboť v 55. a 56.min domácí opět odskočili na rozdíl dvou branek. Naši kluci si sice dokázali vytvořit taky několik brankových příležitostí, ale v koncovce nám chyběla síla a především kvalita a tak jsme si už gólovou radost neužili. S postupem času nás domácí poměrně výrazně přehrávali a nakonec navýšili skóre na konečných 8:3.

 

 

Góly: Vošický M., Tůma M., Kuželka V.;

K zápasu řekl Jaroslav Myslivec, trenér mužstva: „dokud jsme měli stejně sil, tak jsme hráli vyrovnaný zápas a dokonce jsme měli i více gólových šancí. Soupeř byl nebezpečný především po střelách z dálky. Ve druhém poločase jsme odešli fyzicky a soupeř zaslouženě vyhrál.  Poté co vstřelil tři rychlé góly, tak se zápas už jen dohrával“

Hodnocení zápasu na webu dorostu.

 

více fotek z utkání Kostelec u Kř – TJ Nespeky najdete zde: