KP: Nespeky A – ČLU Beroun 4:2 (1:1)

Ve třetím kole jsme se konečně dočkali bodů. V domácím utkání jsme vyhráli 4:2 s Berounem, což nám zajistilo posun ve výsledkové tabulce o tři místa vzhůru na průběžné 12.místo.  

 

Začátek utkání nám vyšel na jedničku, Šírl dlouhým pasem za obranu vyzval do běžeckého sprintu Vojkůvku, ten si před brankářem posunul míč hlavou a následoval tvrdý střet, kdy hostující brankář zbořil vše co se blížilo k jeho bráně. Následnou penaltu s přehledem proměnil Ondra Urban 1:0. Bohužel z vedení jsme se neradovali dlouho, o šest minut později soupeř zahrával roh, my jsme se opět dopustili laciné chyby a začínalo se od začátku 1:1.  Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Většina gólů padla až po změně stran. V 51 minutě proměnil své sólo Roman Vojkůvka 2:1, poté hosté pykali za zbytečné mluvení k rozhodčímu a z následné standardky Krejza hlavou zvýšil na 3:1. Definitivní pojistku přidal Míla Klauz, který čtvrt hodiny před koncem ideálně převzal dlouhý pas od Urbana a upravil na 4:1. V závěru utkání hosté snížili na rozdíl dvou gólů a výrazně ožili.  Dokázali si vytvořit ještě jednu obrovskou šanci, která ale jen „zázrakem“ zůstala nevyužita a tak po skončení utkání svítilo na ukazateli skóre 4:2

 

foto ze zápasu Nespeky – ČLU Beroun zde

 

 

Hodnocení utkání v