Pohár OFS: Václavice – Nespeky B 2:3 (1:0)

V prvním kole Poháru OFS Benešov, se nám podařilo zvítězit na hřišti Sokola Václavice 2:3 a postoupili jsme do dalších bojů.

 

V prvním kole Poháru OFS Benešov jsme se utkali s týmem, který po loňském vítězství ve IV.třídě dokázal postoupit a stal se tak nováčkem III.třídy, skupiny A.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém si ale náš tým dokázal vytvořit více gólových příležitostí, nicméně domácí brankář Zdeněk Novák předvedl skvělý výkon a míč za svá záda nepustil. Naopak Václavice se dostaly do vedení v závěru poločasu po standardní situaci, kterou jsme jim darovali po kritice rozhodčího a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Hned v úvodu druhé půle se domácí prosadili podruhé a bylo to 2:0.  Naše odpověď přišla takřka okamžitě Honza Cháb vstřelil kontaktní gól na 2:1. Deset minut před koncem centroval z levé strany Tůma, na zadní tyči zůstal nehlídaný Luděk Rublič a bylo to 2:2. Postupový gól vsítil nováček v našem týmu Martin Tůma, který v závěru utkání rozhodl o našem těsném vítězství.

 

 

Pavel Kadeřábek, trenér mužstva Nespeky B: „s výkonem svého týmu jsem spokojen. Nejvíce si vážím toho, že i v takto oslabené sestavě, která byla doplněna o řadu dorostenců, jsme dokázali otočit výsledek utkání ze stavu 0:2 na konečných 3:2 v náš prospěch“  

 

Góly: Cháb J., Rublič L. (st.), Tůma M.

Asistence: Rublič L. (st.), Tůma A.

Rozhodčí:  Basl Jaroslav

 

více foto ze zápasu Václavice – Nespeky B najdete zde