Turnaj: Pohár OÚ Nespeky

V Sobotu 5.8.2017 se uskutečnil v Nespekách 15.ročník turnaje Obecního úřadu Nespeky. V prvním utkání jsme zvítězili 4:1 a postoupili do finále. Tam jsme naopak nestačili na ČAFC Praha a po prohře 1:2  jsme na turnaji obsadili konečné druhé místo.

 

Sokol Nespeky – Sokol Kosoř 4:1 (2:1)

V úvodním zápase jsme se utkali s nováčkem 1.A třídy Sokolem Kosoř. Hned ve 3.min nám soupeř předvedl nacvičenou standardní situaci a po rohovém kopu otevřel gólový účet 0:1.  O malou chvilku později se představil i Radek Šírl, který krásnou střelou z volného přímého kopu vyrovnal na 1:1.

Ještě před koncem prvního poločasu si naběhl za soupeřovu obranu Jarda Myslivec a ve vyložené šanci se nemýlil 2:1

Ve druhém poločase se na hřišti objevil i nováček v nespeckém dresu Míla Klauz a prosadil se hned dvakrát. Nejprve se pokusil o zakončení z hranice velkého vápna a jeho tečovaná střela skončila se štěstím v bráně 3:1. Druhý gól přidal v samotném závěru, když si naběhl pro kolmici za obranu hostů a s přehledem uklidil míč k levé tyči 4:1.

 

Sestava: Drážek V. –  Konopiský A., Burian M., Krejza T., Myslivec J. – Jasz A., Kukač J., Šírl R., Maršoun L., Vojkůvka R., Pešta D.

Střídali: Klauz M., Vošický D.;

 

Góly:  2x Klauz M., Šírl R., Myslivec J.; 

 

ČAFC Praha – TJ Sokol Teplýšovice  3:2 (0:1)

Ve druhém semifinálovém utkání v závěru zápasu otočili výsledek utkání hráči z ČAFC Praha a vítězstvím si zajistili postup do finále.

 

TJ Sokol Teplýšovice – Sokol Kosoř  4:1 (2:0)

V zápase o třetí místo poměrně hladce zvítězili Teplýšovice a na turnaji obsadili konečné 3.místo.

 

Sokol Nespeky – ČAFC Praha  1:2 (1:2)

Vstup do utkání měl lepší náš soupeř, který si hned v úvodu vypracoval několik dobrých příležitostí a dvě z nich proměnil. V 8.min to bylo 0:2.  V závěru poločasu se dostal do gólové šance Dan Vošický a střelou k tyči nedal brankáři šanci. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:2.

Ve druhém poločase už žádný gól nepadl a tak se vítězem turnaje stali hráči ČAFC Praha. Náš tým skončil druhý.

 

Sestava: Šilhavý – Konopiský A., Burian M., Krejza T., Myslivec J. – Jasz A., Maršoun L., Pešta D., Klauz M. – Vojkůvka R., Vošický M.

Střídali: Kadeřábek P., Tyrner M., Jíša  A.;

 

Góly: Vošický D.

fotky z utkání TJ Sokol Nespeky – Sokol Kosoř  a Nespeky ČAFC Praha najdete zde

   

Konečné pořadí:

1.místo                ČAFC Praha

2.místo                Sokol Nespeky

3.místo                Sokol Teplýšovice

4.místo                Sokol Kosoř

Hodnocení zápasu v