PU: Nespeky A – Sokol Kondrac 5:0 (1:0)

Druhé utkání letní přípravy dopadlo výrazně lépe než to první. Nespeky A vyhrály v domácím prostředí s týmem Sokola Kondrac 5:0.

 

V prvním poločase jsme neproměnili několik gólových příležitostí a tak o jedinou změnu skóre se postaral Roman Vojkůvka, který po rohovém kopu upravil poločasový výsledek na 1:0

Ve druhém poločase postupně přidali góly Tomáš Krejza, který z blízka zvýšil na 2:0, dále Burian po dohrané standardní situaci hlavou na 3:0, čtvrtý gól vstřelil po hezké kombinaci se Šírlem Honza Kukač a na konečných 5:0 uzavřel Burian z pokutového kopu.

 

Hodnocení utkání očima trenéra Jaroslava Tesaře: „Po prvním utkání se nedá dělat velké hodnocení, ale vidím ve hře spousty věcí, které se budou muset zlepšit. Zápas mohl být rozhodnutý již v prvním poločase, když jsme kromě gólu ještě neproměnili tři, čtyři stoprocentní šance.  Ve druhé půli už začaly soupeři docházet síly, což jsme vyjádřili vyšším brankovým rozdílem“. 

 

Sestava: Drážek V. – Urban O., Krejza T., Burian M., Myslivec J., Pešta D. Šírl R., Kukač J., Konopiský A., Vojkůvka R., Pohořelý M.,

Střídali: Vošický D., Panenka T., Tyrner M., Kadeřábek P., Tůma M.

 

Góly: Vojkůvka R., Krejza T., Burian M., Kukač J., Burian M. (P);

 

Více foto ze zápasu 

 

Hodnocení zápasu v