PU: Nespeky A – FK Slavoj Vyšehrad 2:7 (0:1)

 

V neděli 30.7.2017 sehrálo A-mužstvo Nespek první přátelské utkání této sezóny. Hrálo se na hřišti v Hrusicích a naším soupeřem byl FK Slavoj Vyšehrad.

 

V prvním poločase viděli diváci pouze jeden gól, když po zaváhání našeho brankáře se soupeř cca ve 20 min ujal vedení 0:1.

V úvodu druhého poločasu se Nespeky dočkaly vyrovnání, když centrovaný míč Adama Jasze skončil po teči vyšehradského hráče v soupeřově brance 1:1.  Bohužel krátce nato Nespeky třikrát inkasovali a skóre začalo velice rychle narůstat. Cca 20 minut před koncem ještě snížil po hezké individuální akci David Pešta na 2:5, ale to bylo z našeho pohledu vše. Naopak soupeř se trefil ještě dvakrát a uzavřel na konečných 2:7.

Hodnocení zápasu očima trenéra Petra Králíčka: „zápas splnil mé očekávání. Jsme na začátku letní přípravy, takže byl důraz kladen především na fyzičku. Ve druhé půli nás soupeř sice přehrál, ale i tak jsem s přípravným utkáním spokojen“

 

Sestava: Šilhavý M., Drážek V. – Urban O., Myslivec J., Burian M., Jasz A., Pešta D., Šírl R., Kukač J., Konopiský A., Vojkůvka R., Maršoun L., Pohořelý M., Vošický D., Tyrner M.;

 

Góly: Jasz Adam, Pešta David

 

více foto ze zápasu

 

hodnocení zápasu v: