Nespeky – Zavidov

Nespeky si na první výhru musí počkat

Nespeky – Ve fotbalové I. A třídě se nováček z Nespek nedočkal ani ve třetím kole plného počtu bodů, když v souboji s nováčkem se Zavidova jen remizoval.

NESPEKY – ZAVIDOV 1:1

Nespeky kvůli žalostné koncovce opět doma ztratily dva body, a tak hráči nenadělili svatební dar v podobě tří bodů spoluhráči Miroslavu Pavlíkovi, jenž se v sobotu ženil, přestože se zápas pro ně rozjížděl parádně. Boev ve 2. minutě zatáhl balón a jeho přihrávku Kukač přetavil v první gól. Ve 12. minutě mohl Popelka zvýšit, ale trefil jen břevno zavidovské branky. Hosté zahrozili v prvním dějství dvakrát Šnídlem vedle branky.

Ve druhém poločase mohli Nespečtí zvýšit vedení, ale Popelka dvakrát před gólmanem zkolaboval a netrefil branku. Po hodině hry běžel Boev sám na brankáře, ale sólo gólem nezakončil, naopak z protiútoku se nedohodli brankář Vejvoda s obráncem a reprezentant v sálovém fotbale Petr Šnídl pohodlně do prázdné branky vyrovnal. Do konce zápasu měly Nespeky velký tlak, ale šance Popelky, Obermaiera, Buriana brankou neskočily, a tak si na plný počet bodů musí ještě počkat.

Branky: 2. Kukač – 61. Šnídl. Rozhodčí: Němeček. ŽK: 1:4. Diváci: 120. Poločas: 1:0.

Nespeky: Vejvoda – Myslivec, K. Kulhavý, Obermaier, F. Jendele – Jasz (68. Dixa), Burian, Kukač, Boev (85. Vojkůvka) – Kupša, Popelka.

PAVEL DRNEC