U13-A: Přestavlky/Čerčany – TJ Nespeky A 1:11 (0:7)

V sobotu 29.4 nastoupili mladší žáci ke svému třetímu mistrovskému utkání. Tentokrát jsme hráli v Přestavlkách, kde jsme na podzim remizovali 3:3. Dnešní zápas byl o poznání jiný. I když jsme nepodali tak excelentní výkon jako přípravném zápase v Kunicích, tak přesto jsme měli utkání plně pod kontrolou. Soupeře jsme do šancí téměř nepouštěli, naopak jsme to byli především my, kdo si vytvářel šance a dostával se do nebezpečného zakončení. Bohužel jsme na malém hřišti nedokázali lépe využít naše schopnosti a častokrát byl k vidění spíše boj o míč v přehuštěném prostoru. Nedařilo se nám více roztáhnout hru do stran, chyběla nám trošku trpělivost a snaha udržet déle míč na svých kopačkách, ale celkově můžeme být s naším výkonem relativně spokojeni.

Z individuálních výkonů dnes zůstaly malinko za očekáváním naše největší opory, které chválíme v podstatě každý zápas, a tak pomyslnou cenu „hráče utkání“ si dnes vysloužil Šimon Hájek. Sice i on měl rezervy ve svém výkonu, ale nic to nemění na skutečnosti, že dnes Šimon patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

Průběh utkání: První poločas jsme vyhráli 7:0, a mezi střelce se zapsalo 6 různých hráčů. Pouze Veronika Lehečková se do statistik zapsala dvakrát, jinak Filip Lodin, Adam Krbek, Šimon Hájek, Lukáš Růžička a Ríša Pekař si připsali po jednom gólu. Druhý poločas jsme chtěli herně zlepšit, ale úplně se nám to nepovedlo. Krátce po změně stran jsme inkasovali jedinou branku domácích, a to z kopačky Kuby Prila, ale pak už se prosazovali opět jen naši hráči. Honzík Dřízhal přidal dvě branky, Lukáš Růžička jednu, a jeden gól byl připsán ještě Veronice Lehečkové, jejíž střelu si soupeř tečoval do vlastní branky.

 

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9708693