U13-A: FK Kunice – TJ Nespeky A 2:3 (0:1)

Na rozdíl od soboty, kdy jsme proti Neveklovu odehráli velmi slabé utkání, tak naopak v úterý jsme si spravili chuť a v přátelském zápase v Kunicích. I když soupeř nebyl v nejsilnější sestavě, tak přesto se jedná o velmi silný a kvalitní tým. Mladší žáci Kunic hrají krajský přebor, pohybují se v horní polovině tabulky a v letošní sezóně nastříleli už neuvěřitelných 129 gólů. Nicméně nám se povedlo mužstvo dobře připravit, ponaučili jsme se z nepovedeného sobotního zápasu a odehráli jsme naprosto fantastické utkání.

Bylo to fyzicky velmi náročně, hodně se běhalo, svedli jsme hodně osobních soubojů, v obraně jsme hráli obětavě, a současně nám hodně pomohli i ofenzivní hráči, kteří pracovali na velkém prostoru. Nejvíce mě těší, že to nebyl z naší strany jen destruktivní fotbal, ale po zisku míče jsme se snažili hrát. V tomto ohledu vynikala především Verča Lehečková, která dokázala podržet míč a byla velmi silná v rozehrávce. Tentokrát si velkou pochvalu zaslouží úplně všichni !!! Každý hráč podal nadstandardní výkon a musím říct, že jsme po zápase byli na naše hráče právem hrdí. Kéž bychom na tento výkon dokázali navázat i v dalších zápasech.

Průběh zápasu: První branku vstřelil Honzík Dřízhal, který těžil z dobré spolupráce Ríši Pekaře a Filipa Lodina. Na 2:0 zvýšil po změně stran Adam Krejčík, kterému připravil gólovou přihrávku Honzík Dřízhal. A krátce poté jsme se radovali potřetí. Hezkou kombinaci v podání Verča Lehečková a Dřízhal gólově zakončil Filip Lodin. Vedení 3:0 ale zdaleka neznamenalo hotové vítězství. Domácí Kunice nejprve snížily na 3:1 a zanedlouho přidaly kontaktní branku na 3:2. V tu chvíli už měli domácí více ze hry a bylo jen otázkou, zdali přidají další góly. To se ale i díky velké obětavosti našich hráčů nestalo a  zápas jsme zvládli nejen herně, ale i výsledkově.

Sestava: Hájek T. – Wagner B., Mikulanda M., Růžička L., Krbek A., Poupě J. – Lehečková V., Pekař R. – Rublič J., Lodin F., Dřízhal J., Krejčík A., Rosůlek M.;

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9696653