B-tým: SK Olbramovice – TJ Nespeky B 4:2 (0:0)

Nespecká rezerva v sobotu změřila své síly s lídrem okresního přeboru, když zavítala na hřiště suverénně vedoucích Olbramovic. V prvním poločase žádný gól nepadl, nicméně do zápasových statistik se zapsal Jarda Myslivec, který byl ve 41.min po druhé žluté kartě vyloučen.  Krátce po změně stran šli do vedení domácí, ale o 3 minuty později vyrovnal Vojkůvka na 1:1. Tento stav platil ještě 10 min před koncem. Pak ovšem favorit utkání vstřelil v krátkém sledu tři branky a rozhodl o svém vítězství. Na 4:2 upravil v samotném závěru Roman Vojkůvka.

 

V polovině týdne jsem se dozvěděl, že dva hráči v sobotu na utkání nebudou a v tu chvíli mi bylo jasné, že nebude jednoduché složit mužstvo do Olbramovic, které celkem jasně vede okresní přebor. Hned v první minutě měli domácí velkou šanci, ale Dušan nás podržel a pokračoval ve výborném výkonu po celý zápas. My jsem se snažili hrát jednoduchý fotbal a využívat rychlých protiútoků, což se i nám dařilo a přicházeli i šance. Branku jsme i vstřelili, ale pro ofsajd nebyla uznána. Bohužel ve 41 minutě byl zbytečně po dvou žlutých kartách vyloučen Jarda Myslivec a aby toho nebylo málo, tak o poločase musel pro nevolnost střídat i Dominik Grossman.  I v deseti jsme se dokázali domácím vyrovnat a bojovností a nasazením jsme měli chvílemi i více ze hry.

V 55 minutě šli domácí do vedení, ale za tři minuty dal nádherný gól Roman Vojkůvka. Další ranou pro nás byla 67 minuta, kdy musel pro zranění odstoupit do té doby výborně hrající Martin Pohořelý. Do 79 minuty jsme odolávali, až pak přišly větší chyby a tři branky Olbramovic. Dvě minuty před koncem po akci Míli Klauze, Roman Vojkůvka snížil na konečných 4:2.

Kluky jsem pochválil, byl to statečný výkon podložený odhodláním a vůlí. Myslím si, že v jedenácti a bez vynucených střídání šance na body tu určitě byla.

 

Zápis o utkání najdete zde:

 

Ilustrativní foto