U13-B: TJ Nespeky B – Sokol Neveklov 2:4 (0:2)

Sobotní zápas mladších žáků „B“ se nám příliš nepovedl. Věřil jsem, že je v našich silách odehrát dobré utkání, ale očekávání byla výrazně vyšší, než jsme na hřišti dokázali předvést. Některým hráčům se evidentně nechtělo běhat, a to je vždy problém. K malému pohybu jsme přidali i mnoho technických nedostatků v podobě nepřesných, anebo pomalých přihrávek, a výsledkem bylo, že na tento zápas nebudeme rádi vzpomínat. První gól byl spíše nešťastný, neboť nám tam propadla relativně lehká střela, druhý gól jsme si v závěru poločasu dali sami.

Do druhé půle jsme udělali jednu změnu v sestavě. V brance nahradil Filipa Lodina Tomáš Hájek, a náš herní projev se trochu zlepšil. Vytvořili jsme si několik šancí a jednu z nich proměnil Filip, když ho do sólového úniku poslal Ríša Pekař – 1:2. Bohužel krátce po tomto gólu jsme opět chybovali v zadních řadách a soupeř poměrně lacino znovu odskočil na rozdíl dvou branek 1:3. Přestože jsme nehráli dobře, tak jsme byli ve druhé půli lepší, než soupeř. Filip Lodin po přihrávce Adama Krejčíka navíc snížil na 2:3, ale vyrovnávací branku jsme už vstřelit nedokázali, i když jsme měli příležitostí dostatek. V závěru utkání hosté přidali ještě jeden gól a po zápase si užili radost z vítězství.

Přál bych si, abychom se z tohoto zápasu dokázali poučit, abychom si uvědomili chyby, které byly příčinou nepovedeného utkání, a abychom na něj potom velmi rychle zapomněli. Všechny děti podávají v tréninku solidní výkony, a určitě přijdou chvíle, kdy to ukáží i v zápase.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9680182