U13-A: TJ Nespeky A – Senohraby/Vel.Popovice 9:3 (4:3)

Velmi dobrý pocit mám z posledního přípravného zápasu mladších žáků. Jednak jsme se mohli těšit ze 100% účasti, a současně předvedená hra je velkým příslibem do jarní části. V zápase dostali všichni hráči téměř stejný prostor, neboť jsme pravidelně cca po 8 minutách střídali všechny hráče.

Jednu skupinu tvořili děti, kteří mají blíže k pohybu a jsou typologicky schopné naběhat v zápase více kilometrů. Především tato skupina v zápase dominovala a soupeře jednoznačně přehrávala. V prvním poločase se postupně trefili Šimon Hájek, Honzík Dřízhal, Filip Lodin a Verča Lehečková a o poločase jsme vedli 4:3.

Ve druhém poločase již soupeř nebyl tak houževnatý, jako v úvodu utkání a našich šancí přibývalo. Přestože jsme jich řadu neproměnili, tak skóre postupně navýšili Filip, Šimon Honzík Dřízhal a dvakrát se trefil Tomáš Hájek, který nastoupil nezvykle v útoku.

Celkově jsem byl s naším výkonem spokojen. Věřím, že pokud vydržíme a budeme pracovat tak jako doposud, tak všichni budeme mít na tuto sezónu samé hezké vzpomínky.

Více foto ze zápasu najdete zde: https://eu.zonerama.com/rublic/Album/9559467